Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Matkapalvelukeskuksen välitysjärjestelmän toiminnassa on häiriö Pohteella

Jaa
Matkapalvelukeskuksen välitysjärjestelmän toiminnan häiriö valitettavasti jatkuu edelleen. Häiriö saatiin jo korjattua ja matkapalvelukeskuksen toiminta palautettua eilen tiistaina 21.3.2023 iltapäivällä, mutta järjestelmä kaatui uudestaan.

Häiriö koskee koko matkapalvelukeskuksen toimintaa Oulun palvelualueella. Häiriö vaikuttaa Pohteen vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisiin kuljetuspalveluihin ja Oulun kaupungin Onni-palveluliikenteeseen.

Jos asiakas, jolla on oikeus kuljetuspalveluun, ei saa yhteyttä matkapalvelukeskukseen häiriön aikana tai tilattu auto ei ole saapunut määräajassa, matkan voi tilata suoraan sopimuksen piirissä olevalta taksilta. Kuljetuspalveluasiakkailla on lista sopimustakseista.

Häiriön syytä selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriön laajuutta ja asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja vammaispalvelujen kuljetuspalveluista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marja Salo
palvelualuejohtaja
p. 044 703 6987


Minna Mikkola
vastuualuepäällikkö
p. 044 703 6472

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteella Tyrnävän alueen asiakkaiden kuljetuspalvelun tuottaja vaihtuu1.6.2023 09:51:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan Pohteen alueella Tyrnävän alueen kuljetuspalvelun palvelutuottaja vaihtuu 4.6.2023. Matkat tilataan jatkossa suoraan Tyrnävän sopimusautoilta. Matkan tilaus on tehtävä kello 16.00 mennessä edeltävänä päivänä matkan saatavuuden varmistamiseksi. Tilatun matkan muutoksesta tai peruuntumisesta tulee ilmoittaa vähintään tuntia aikaisemmin ennen tilattua lähtöaikaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme