Realia Group Oy

Matti Bergendahl jättää tehtävänsä Realia Group -konsernin toimitusjohtajana - Hänen seuraajakseen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Virta

Jaa

Viiden menestyksekkään vuoden jälkeen Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

Tästä johtuen Realia Group Oy:n hallitus on tyytyväinen voidessaan ilmoittaa, että uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Virta. Karin tutustuminen Realia Group -konserniin alkaa lokakuun aikana ja hän aloittaa tehtävässään konsernin toimitusjohtajana 1.11.2019. Matti Bergendahl toimii Kari Virran tukena vuoden 2019 loppuun saakka.

”Olemme kiitollisia Matti Bergendahlin panoksesta Realia Group -konsernissa. Bergendahlin johdossa Realia Group -konsernista ja sen liiketoimintayksiköistä on kasvanut Pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluiden asiantuntijakonserni, joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. Bergendahlin toimikaudella 2014–18 konsernin liikevaihto on kasvanut 90 miljoonasta eurosta yli 140 miljoonaan euroon. Samana ajanjaksona konsernin kannattavuus on kehittynyt vielä vahvemmin ja käyttökate on kasvanut 70 %. Realia Group -konserni on vahvistanut asemaansa johtavana kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottajana sekä Suomessa että Pohjoismaissa investoimalla merkittävästi asiakaslähtöisiin ja nykyaikaisiin toimintamalleihin”, sanoo Bengt Maunsbach, Realia Group -konsernin hallituksen puheenjohtaja.

”Samaan aikaan olemme tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa Kari Virran valinnasta Matin seuraajaksi. Kari tuo mukanaan vahvaa kokemusta ja osaamista johtavista pohjoismaisista palveluliiketoiminnoista, kuten Med Groupista ja ISS Suomesta. Hänellä on vahvoja näyttöjä palvelukulttuurin rakentamisesta palveluliiketoiminnoissa ja hän omaa erinomaiset johtajan ominaisuudet”, Bengt Maunsbach jatkaa.

”Olen todella nauttinut ajastani Realia Group -konsernissa ja haluan kiittää jokaista realialaista koko konsernissa siitä, mitä olemme yhdessä kovalla työllä ja sitoutumisella saavuttaneet viimeisten viiden vuoden aikana. Seuraan jatkossakin mielenkiinnolla konsernin ja sen liiketoimintojen kehitystä ja toivon menestystä seuraajalleni Karille”, Matti Bergendahl toteaa.

Lisätietoja:

Bengt Maunsbach, hallituksen puheenjohtaja, Realia Group Oy, puh. +46 730 799 115

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, tel. +358 40 833 5461

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Realia Group Oy
Valimotie 9
00380 HELSINKI

http://www.realiagroup.fi

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti, Arenna ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Oberhaus ja Ruotsin liiketoiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Group Oy

Realia Group -konserni ostaa Colliers International Finland Group Oy:n isännöintiliiketoiminnat ja vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana isännöintialan toimijana9.7.2018 13:56:57 EESTTiedote

Pohjoismaiden suurin asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistunut Realia Group -konserni on ostanut Colliers Isännöinti Oy:n (entinen Ovenia Isännöinti Oy) Colliers International Finland Group Oy:ltä (entinen Ovenia Group Oy). Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme