GRK Infra Oyj

Matti Heikkinen siirtyy GRK-konsernista Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi

Jaa

GRK-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtaja Matti Heikkinen on valittu Suomen Olympiakomitean uudeksi huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Heikkinen aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2022.

”Kiitos GRK:n henkilöstölle ja mittavalle sidosryhmien edustajajoukolle yhteistyöstä Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä. On ollut hienoa päästä rakentamaan infraa ja viestintää sekä tekemään markkinointia yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Tulos syntyy aina yhdessä työtä tekemällä, infrarakentamisessa työmailla ja urheilussa urheilijoiden sekä valmennuksen arjessa. Tämän muistan myös tulevissa työtehtävissä”, sanoo Matti Heikkinen.

”Kiitämme Mattia panoksesta ja yhteistyöstä GRK:ssa ja toivotamme menestystä uusiin tehtäviin”, sanoo GRK-konsernin toimitusjohtaja Juha Toimela.

GRK-konsernin viestintään ja markkinointiin liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii syyskuun alusta lähtien viestintäpäällikkö Tiina Niemi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

GRK Infra Oyj
GRK Infra Oyj
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

https://www.grk.fi

GRK

GRK rakentaa väyliä, teitä, raiteita ja siltoja. GRK on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva rakennusalan konserni. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 yli 430 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 900 ammattilaista.

GRK-konserniin kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt GRK Road Oy ja GRK Rail Oy Suomessa, GRK Infra AB ja GRK Rail AB Ruotsissa sekä GRK Infra AS Virossa.

GRK:n ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta GRK Infra Oyj

Kesällä GRK:lla työskentelee ennätysmäärä harjoittelijoita23.5.2022 10:30:00 EEST | Tiedote

Vihertävät puut ja kasvava siitepölyn määrä kertovat, että kesä tulee tänäkin vuonna. Vaikka aamut ovat vielä monin paikoin viileät eri puolilla Suomea, on suuri osa kesäkauden 2022 harjoittelijoista jo päässyt tositoimiin työmaillamme. Tänä kesänä GRK:lla on mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikka ennätykselliselle määrälle uusia osaajia. GRK:n eri toiminnoissa työskentelee kesän aikana lähes 90 harjoittelijaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme