Oulun yliopisto

Matti Muhos Kerttu Saalasti Instituutin johtajaksi

Jaa

Kerttu Saalasti Instituutin johtajaksi on valittu 1.11.2018 lukien dosentti, TkT Matti Muhos.

Matti Muhos on toiminut Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE:n tutkimusjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Syksyllä 2017 hänet nimitettiin tutkimusprofessorin määräaikaiseen, osa-aikaiseen tehtävään Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekuntaan. Muhoksella on laaja kokemus kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Tehtävään oli 7 hakijaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

johtaja Matti Muhos, Kerttu Saalasti Instituutti, p. 0400 407590
tutkimusrehtori Taina Pihlajaniemi, Oulun yliopisto, p. 0400 586920

viestintäpäällikkö Tapio Mäkinen, Oulun yliopisto, p. 040 546 3413

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Oulun yliopisto vahvistaa merkittävästi arktista tutkimustaan – haussa viisi huippututkijaa15.1.2019 07:30Tiedote

Pohjoisiin arktisiin alueisiin liittyvät globaalimuutokset koetaan nyt erittäin ajankohtaisiksi maailman eri maissa. Oulun yliopisto haluaa vastata arktisia alueita koskeviin haasteisiin vahvistamalla merkittävästi niihin liittyvää tutkimusta. Parhaillaan haetaan maailmanlaajuisella haulla viittä uutta jo ansioitunutta tai lupaavaa tutkijaa uuteen Oulun yliopiston Arctic Interactions (ArcI) -tutkimusohjelmaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme