Retriever Suomi Oy

Maunu Anhava Retriever Suomen myynnin johtoon

Jaa

Maunu Anhava on nimitetty mediaseuranta ja -analyysitoimisto Retriever Suomi Oy:n Sales Manageriksi 15.10.2020 alkaen. Anhava ottaa vastuulleen Retrieverin Suomen myynnin sekä toimii yrityksen johtoryhmän jäsenenä.

Maunu Anhava / Kuva: Markku Ulander
Maunu Anhava / Kuva: Markku Ulander

Anhavalla on vahva ja monipuolinen työkokemus media-alalta erilaisista johto- ja myyntitehtävistä sekä sisällöntuotannosta muun muassa STT:n, sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentin sekä Sanoma Media Finlandin palveluksessa. Hän siirtyy tehtävään STT:n liiketoimintapäällikön paikalta.

"Olen todella innoissani siitä, että pääsen mukaan osaksi Retrieverin kasvutarinaa. Uskon, että pystymme yhdessä tiimin kanssa tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän näkemyksiä medianäkyvyyden kehittymisestä. Tämän vuoden aikana viestinnän mittaamisen ja ansaitun median analyysin merkitys on vain entisestään korostunut", Maunu Anhava sanoo.

Retriever on alansa johtava yritys Pohjoismaissa ja kasvattanut markkinaosuuttaan Suomessa voimakkaasti kolmen viime vuoden ajan.

”Olemme tulleet uudistamaan suomalaista mediaseuranta- ja analyysimarkkinaa digitalisoimalla palveluita ja tekemällä tiivistä yhteistyötä mediatalojen kanssa. Retrieverin palvelukonsepti on otettu hyvin vastaan Suomessa ja asiakasmäärämme on kasvanut kovaa vauhtia. Koska todistetusti palvelumme sopii myös suomalaisille asiakkaille, on tärkeää, että Maunu Anhavan kaltainen osaaja saatiin johtamaan myyntiämme yhä kovempiin tuloksiin”, iloitsee Retriever Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mika Roman.

Retriever Suomi Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 reilut 2,8 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua 30 prosenttia verrattuna vuoteen 2018. Liikevaihto kasvaa myös vuonna 2020. Yritys on kannattava.

Lisätietoja:

Mika Roman, toimitusjohtaja, 0400 393 155, mika.roman@retriever.fi
Maunu Anhava, Sales Manager, 040 163 21 55

Avainsanat

Kuvat

Maunu Anhava / Kuva: Markku Ulander
Maunu Anhava / Kuva: Markku Ulander
Lataa
Maunu Anhava / Kuva: Markku Ulander
Maunu Anhava / Kuva: Markku Ulander
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Retriever Suomi Oy
Retriever Suomi Oy
Kalevankatu 20
00100 Helsinki

+358 (0)20 770 5730https://www.retriever.fi/

Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Retriever Suomi Oy on marraskuussa 2016 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Retriever-konserni ja Suomen Tietotoimisto STT.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Retriever Suomi Oy

Retriever ostaa sosiaalisen median hallintaan erikoistuneen startupin RelationsDeskin4.6.2019 10:45:00 EESTTiedote

- Kauppa tulee entisestään vahvistamaan Retrieverin voimakasta kasvua Suomessa, arvioi Retriever Suomen toimitusjohtaja Mika Roman. Mediaseuranta ja -analyysitoimisto Retriever ostaa RelationDeskin ja lisää sen hyvin menestyneet palvelut tarjoamaansa. Tämän jälkeen Retriever pystyy tarjoamaan laaja-alaisen palveluvalikoiman viestinnän palveluita niin toimitettuun kuin sosiaaliseen mediaan. Kattava palveluvalikoima RelationDeskin palvelu auttaa asiakkaita hallitsemaan sosiaalisen median kanavissa käytävää keskustelua. Se tarkoittaa, että palvelua voi käyttää julkaisemiseen, asiakaskyselyihin vastaamiseen ja some-kanavissa tapahtuvan toimintansa analysointiin. - RelationDesk täydentää erinomaisesti Retrieverin seurantapalveluita. RelationDeskin palvelu vastaa yritysten tarpeeseen käydä nopeaa ja koordinoitua vuoropuhelua sosiaalisessa mediassa, kertoo Mika Roman. - Kun yhdistämme Retrieverin ja RelationDeskin palvelut, asiakkaamme tietävät tarkasti mitä heistä puhutaan kaikissa mediakana

Leijonat vei voiton Eurovaaleista medianäkyvyydessä28.5.2019 06:00:00 EESTTiedote

Leijonat vei sunnuntain ja maanantain mediakisassa pidemmän korren Suomen uusista mepeistä. Leijonien pelaajat ja päävalmentaja Jukka Jalonen mainittiin mediassa 4 592 kertaa vastavalittujen meppien kerätessä 3 492 mainintaa. Leijona-kapteeni Marko Anttila nousi kyseisen tarkastelujakson kärkinimeksi 785 maininnalla. Mepeistä eniten näkyvyyttä saivat Eero Heinäluoma (405 mainintaa) sekä Laura Huhtasaari (333 mainintaa).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme