Finnforel Oy

Max Alfthan on nimitetty Finnforelin toimitusjohtajaksi

Jaa

Finnforel Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Max Alfthan (KTM). Hän aloittaa tehtävässä 1. marraskuuta 2021.

Max Alfthan, 60, on toiminut useissa kansainvälisissä johtotehtävissä Sinebrychoffilla, Amer Sportsissa ja Fiskarsilla. Viimeisimpänä hän työskenteli KONE:n markkinointi- ja viestintäjohtajana sekä johtokunnan jäsenenä. 

”Neljän vuoden intensiivisen tuote- ja teknologiakehityksen jälkeen teimme marraskuussa 2020 merkittävän läpimurron. Finnforelin tuotantomalli mahdollistaa korkealaatuisen kalan kasvatuksen kannattavasti ja ympäristöystävällisesti. Siirrymme yhtiömme seuraavaan kasvuvaiheeseen välittömästi, ja Maxin pitkä kansainvälinen kokemus liiketoimintojen skaalamisessa on meille äärimmäisen tärkeää”, kommentoi Finnforel Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Viljakainen.

”Reilun puolen vuoden sapattivapaan aikana olen huomannut, että ne hankkeet, joista olen eniten innostunut, liittyvät kestävään kehitykseen. Maailman kasvava väestö tarvitsee puhdasta, terveellistä, maukasta ja ekologisesti valmistettua ruokaa. Finnforel tarjoaa tähän ratkaisun, ja matka tätä päämäärää kohti on todella innostava ja merkityksellinen”, Alfthan kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Pekka Viljakainen
Finnforel Oy:n hallituksen puheenjohtaja
bulldozer@aii.fi

Toimitusjohtaja
Max Alfthan
+358 40 0461640
max.alfthan@finnforel.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finnforel Oy
Satakunnankatu 10
78300 Varkaus

+358 20 731 0140https://www.finnforel.com/

Finnforel Oy on vuonna 2017 perustettu kiertovesikasvattamo ja suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut genetiikkaan ja siihen liittyvään teknologiaan. Yhtiöllä on tällä hetkellä pilottilaitokset Varkaudessa, Hollolassa ja Joroisissa, joissa tuotetaan noin miljoona kiloa ekologisesti kasvatettua kirjolohta vuosittain. Yhtiön tunnetuin tuotemerkki on Saimaan Tuore, jonka kirjolohituotteita saa yli tuhannesta ruokakaupasta ympäri Suomen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnforel Oy

Finnforel Corporation appoints Tommi Mäkinen as Chief Technology Officer (CTO) and head of Finnforel Technologies28.1.2022 09:59:33 EET | Press release

Tommi Mäkinen (M. Sc.) has been appointed as Chief Technology Officer (CTO) and head of Finnforel Technologies. In this role he will be heading the company’s technology development, planning and construction of its new international fish farming gigafactories. The newly established Finnforel Technologies business unit includes the research and commercial operations of fish genetics.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme