MessukeskusMessukeskus

Maxpo 2022 tavoitti ammattilaiset - seuraavan kerran kohdataan 2023

Jaa

Suomen suurimmille maarakennus- ja ympäristökoneiden Maxpo-messuille osallistui ennätysmäärä yli 300 yritystä. Maxpo-messut sai alan ammattilaiset liikkeelle ja messuilla vieraili lähes 10 000 alan ammattilaista. Maxpo-messut järjestettiin 5.–7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä. Sopimus kahdesta tulevasta tapahtumista on tehty.


Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta. Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2022 kehitysryhmän puheenjohtaja Tomi Veijalainen oli tyytyväinen tapahtumaan. ”Maxpo oli ensimmäinen iso maarakennus- ja ympäristökoneiden tapahtuma rajoitusten jälkeen. Asiakkaita ei ole voitu tavata rajoitteiden takia, joten tapahtuma on erittäin tärkeä myyntimiehillemme. Oli todella ilahduttavaa, että porukat olivat lähteneet liikkeelle ja tavoitimme messuilla juuri oikeat asiakkaat. Rajoitusten aiheuttama tyhjiö on nyt täytetty.”

Rakennuskonealan näyttely-yhdistys on tehnyt sopimuksen Messukeskuksen kanssa Maxpo-messujen järjestämisestä 2023 ja 2025 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma siirtyy takaisin syksyyn ja joka toinen vuosi parittomina vuosina järjestettäväksi. Seuraavan kerran  Maxpo-messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

”Ensimmäiset Maxpo-messut järjestettiin 1970 eli yli viisikymmentä vuotta sitten. Ensi vuoden syksyllä Maxpo-messut järjestetään 20. kerran. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta tämän vuoden messuista ja ensi vuoden osastopaikkoja on jo varattu tapahtuman aikana useita. Syksy tuntuu toimivan Maxpo-messuille hiukan paremmin kuin kevät”, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta. ”Yhteistyö alan yritysten kanssa on sujunut erittäin hyvin ja jo nyt lähdemme suunnittelemaan ensi vuoden tapahtumaa ja mietimme, miten juhlavuosi näkyy messuilla. ”

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin torstaista lauantaihin 5.–7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä.
Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjesti Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

Lisätietoja:
Teija Armanto, tiedottaja, Messukeskus, puh 050 376 0804

Tomi Veijalainen, Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2022 kehitysryhmän puheenjohtaja, puh 040 900 5665
Risto Wuolle, myyntipäällikkö, puh. 0400 970 788, risto.wuolle@messukeskus.com

www.maxpo.fi

Kuvia toimitusten käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/ Kuvaaja: Vesa Koivunen

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme