MessukeskusMessukeskus

Maxpo 23 - messuille rekisteröitymällä veloituksetta

Jaa
Maxpo 23 -messujen sisäänpääsykäytäntö on muuttunut ja sisäänpääsymaksusta on luovuttu. Messuille pääsee veloituksetta rekisteröitymällä tapahtuman verkkosivuilla tai sisäänkäynneillä. Maxpo 23 -messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä, jossa pääsee tutustumaan maarakennus-, ympäristöhoito-, tie- ja talonrakennuskoneisiin sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneisiin kaikissa kokoluokissa. Mukana Maxpossa on jo lähes 200 yritystä ja käytössä yli 40 000 m2.
Maxpo-messuille nyt veloituksetta rekisteröitymällä.
Maxpo-messuille nyt veloituksetta rekisteröitymällä.

”Uudella sisäänpääsykäytännöllä helpotetaan alan ammattilaisten sisäänpääsyä messuille ja yksinkertaistetaan kutsukäytäntöä. Aikaisemmin kutsukortilla on rekisteröitymällä päässyt messuille veloituksetta, mutta ilman kutsua alan ammattilaiset ovat joutuneet maksamaan sisäänpääsystä”, kertoo Risto Wuolle Helsingin Messukeskuksesta.”Toivotamme tänä vuonna kaikki alan ammattilaiset tervetulleiksi elo-syyskuussa Suomen suurimpaan maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttelyyn veloituksetta.”

Ala tarvitsee tapahtuman, jossa voivat kattavasti esitellä isoja koneita ja näyttää miten ne toimivat. Alan ammattilaiset haluavat nähdä koneet ja päivittää tietonsa alan uutuuksista ja kehityksestä. Alalle tarvitaan myös entistä enemmän uusia työntekijöitä. Kevään aikana Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry käynnistää rekrytointikampanjan, joka näkyy myös Maxpo-messuilla. Kampanjasta kerrotaan lisää tietoa huhti-toukokuussa. 

Kävijärekisteröinti on avattu:www.maxpo.fi

Maxpo – se on kone

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään nyt 20. kertaa torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.
Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-16.


Lisätietoja:
Teija Armanto, viestintä asiantuntija, Helsingin Messukeskus, puh 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Risto Wuolle, myyntipäällikkö, Helsingin Messukeskus,  puh. 0400 970 788, risto.wuolle@messukeskus.com

Reijo Karppinen, Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2023 kehitysryhmän puheenjohtaja, puh 0400 625 799, reijo.karppinen@dynaset.com

www.maxpo.fi


Kuvia toimitusten käyttöön Maxpo 2022: https://mediabank.messukeskus.com/ Kuvaaja: Vesa Koivunen

Kuvat

Maxpo-messuille nyt veloituksetta rekisteröitymällä.
Maxpo-messuille nyt veloituksetta rekisteröitymällä.
Lataa
Maxpo-messut Hyvinkään lentokentällä.
Maxpo-messut Hyvinkään lentokentällä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Moottoripyörien rekisteröinnit hyvällä tasolla, kuntotarkastusta pilotoidaan katsastusta korvaavaksi toimenpiteeksi9.6.2023 00:01:00 EEST | Tiedote

Moottoripyörien kevään myyntisesonki on sujunut valoisissa merkeissä. Pienestä 2,5 prosentin miinuksesta huolimatta rekisteröinnit ovat pysyneet yli 1900 moottoripyörän tasolla. Käytettyjen kauppa on käynyt jopa 15,4 prosenttia edellisvuotta vilkkaampana. Uusissa malleissa kysyntää on nyt erityisesti yli 750-kuutioisille pyörille. Parantunut saatavuus vapauttaa aiemmin patoutunutta kysyntää, arvioi Teknisen Kaupan Liiton moottoripyöräjaosto. Moottoripyöräalalla käydään nyt keskustelua EU:n ajamasta moottoripyörien määräaikaiskatsastuksesta ja sen korvaamisesta kuntotarkastuksilla.

Millainen on huomisen esinemaailmamme? – Habitaressa syyskuussa esittäytyvät prototyypit näyttävät suuntaa8.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Habitaren Protoshop-näyttelyssä 2023 esittäytyvät prototyypit on valittu. Uuden muotoilun suuntia ilmentävä näyttely avaa näkymän huomisen esinemaailmaan. Tuoteideoissa nähdään uusia tulkintoja klassisiin kalustetyyppeihin, oivaltavia pientuotteita ja ratkaisuja kotien muuttuviin kalustushaasteisiin. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme