MessukeskusMessukeskus

Maxpo-messuilla tehtiin kauppaa

Jaa

Maxpo 2019 Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden messutapahtuma oli vahvasti kaupallinen tapahtuma, jossa yritykset tavoittivat oikeanlaisia ammattikävijöitä. Kävijätyytyväisyys oli huippuluokkaa. Maxpo-messut järjestetään seuraavan kerran 2. – 4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä.

Kuva: Vesa Koivunen
Kuva: Vesa Koivunen

Maxpo-messuilla vieraili kolmen päivän aikana yli 14 500 kävijää. Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n ja Maxpo-messujen näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Markku Lappalainen on tyytyväinen tapahtumaan.  ”Maxpo-messuilla vieraili juuri oikeanlaisia kävijöitä. Vaikka kävijäennätystä ei tehty, kävijöiden laatu korvasi määrän. Maxpo-messut oli tänä vuonna hyvä kaupallinen tapahtuma. Tosi ostajat olivat liikkeellä”, summaa Lappalainen.

Alan ammattilaisille tärkeä tapahtuma


Kävijöiden mielestä parasta antia messuilla oli mahdollisuus tutustua laajasti omaan alaan, uusien tuotteiden löytäminen ja tapaamiset tuttujen yhteistyökumppanien kanssa.  65 % kävijöistä tuli hakemaan uusia virikkeitä työhönsä. Kävijöistä 56 % oli päättäjiä tai päätökseen osallistuvia. Kävijätyytyväisyys oli huipussaan ja 95 % tutkimukseen  vastanneista kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtumaan. Valtakunnallisen tapahtuman kävijöistä 79 % tuli pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Seuraaville messuille ilmoitti tulevansa varmasti tai todennäköisesti 84 % kävijöistä. Kantar TNS teki kävijätutkimuksen Maxpo-messuilla ja haastatteli 151 kävijää.

Se on kone!

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin 18. kerran torstaista lauantaihin 5. – 7.9.2019 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtumaan osallistui 262 yritystä ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 60 598 neliömetriä.  

Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjesti Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

http://www.maxpo.fi

Kuvia toimitusten käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri.  Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Kuvat

Kuva: Vesa Koivunen
Kuva: Vesa Koivunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailuajoneuvoalalla hyvä syke17.1.2020 08:30:00 EETTiedote

Matkailuajoneuvolla liikkuminen ja lomailu on kasvussa. Ajoneuvomatkailun etuja ovat erityisesti liikkumisen ja olemisen vapaus, soveltuvuus kaikenlaisiin elämäntilanteisiin sekä ympäristölle vähäisempi kuormitus lento- ja risteilymatkustamiseen verrattuna. Lisäksi nykyaikainen suunnittelu mahdollistaa ympärivuotisen ja mukavan liikkumisen. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17.– 19.1. Messukeskuksessa Helsingissä.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa puhutaan alan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden trendeistä17.1.2020 07:55:00 EETTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuma PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic tuo esille alojen tulevaisuutta ja nykyhetkessä vaikuttavia trendejä. Ääneen pääsevät erityisesti vastuulliset tuotantomenetelmät ja materiaalit, sekä tulevaisuuden työnantajat. Tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

AJONEUVOMATKAILU ON NYT TRENDIKÄSTÄ – UUTUUDET ESILLÄ HELSINGIN CARAVAN-MESSUILLA15.1.2020 16:31:20 EETTiedote

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa. Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme