MessukeskusMessukeskus

Maxpo-messut & aamukahvit toimittajille/Miten maarakennusalalla menee?

Jaa

Tervetuloa maarakennus- ja ympäristökoneiden erikoisnäyttely Maxpoon 7. - 9.9.2017 ja toimittajien aamukahville torstaina 7.9. klo 9.30 Hyvinkään lentokentälle messualueen näytteilleasettajaravintolaan. Maxpo on suurempi kuin koskaan ja messualueella on paljon nähtävää – isoja koneita ja paljon työnäytöksiä. Komeassa tapahtumassa on koneita useiden kymmenien miljoonien arvosta!

Lyhyet alustukset:
Maarakennusalalla menee hyvin, uusia ammattilaisia tarvitaan, Markku Lappalainen, Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n puheenjohtaja
Infrarakentaminen kasvussa, INFRA ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö
Konekauppa: nyt investoidaan koneisiin
, Suomen Rakennuskone Oy:n myyntijohtaja Jari Salomäki

Ilmoittaudu aamupalalle teija.armanto@messukeskus.com , niin osaan varata tarpeeksi tarjoiluja.

Se on kone! Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 17. kerran torstaista lauantaihin 7. – 9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo on nyt suurempi kuin koskaan. Tapahtumaan osallistuu ennätykselliset 276 yritystä, mikä on 50 enemmän kuin kaksi vuotta sitten. Näyttelypinta-ala on kasvanut 19 %. Kaksi vuotta sitten tapahtumassa vieraili 16 781  alan ammattilaista. Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta

Oma tilaisuus opiskelijoille

Torstaina 7.9. klo 12 järjestetään tilaisuus, jossa kerrotaan uramahdollisuuksista alan opiskelijoille.
Rakennuskonealan tarvitsee uusia ammattilaisia, Markku Lappalainen Ammatilliset puheenvuorot: Työllistymismahdollisuudet maarakennusalalla
12:15 Janne Suntio, Rakennusteollisuus ry
12:30 Juha Kukkonen, Sandvik Mining and Rock Technology
12:45 Kalle Virtala, Volvo CE 13:00 Musta Barbaari & Prinssi Jusuf, esiintyminen ja meet&greet

Huutokauppa, trial-esityksiä ja historianäyttely
- Perjantaina 8.9.klo 18 Hankintavinkit ja Sylva Ry (Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten tutkimus- ja tukemistyö) järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan.
- Tommi Ahvalan Supertrial – Stunt Show päivittäin klo 11, 13 ja 15.
- Suomen maanrakennuskonehistoriallinen Seura ja Tiekoneyhdistys esittelevät veteraanikoneita ja kuorma-autoja. Tänä vuonna esillä vanhin suomalainen kaivinkone.

Akkreditoidu toimittajaksi: www.maxpo.fi –> uutishuone –> akkreditoituminen.

Toimittajat saavat tapahtuman PRESS-kortin ja lehdistöpaketin messutoimistosta.

Maxpo 2017 -messut: to-pe 7.–8.9. klo 9–17 ja la 9.9. klo 9–16. Hyvinkään lentokenttä, Lentokentäntie 50. Sisäänkäynti Maxpo-messualueelle Pohjoisen kehätien kautta. Pysäköinti on maksuton.

Nähdään Maxpossa!

Terveisin

Messukeskus Teija Armanto, tiedottaja

puh. 050 376 0804

www.maxpo.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme