MessukeskusMessukeskus

Maxpo-messut & aamukahvit toimittajille/Miten maarakennusalalla menee?

Jaa

Tervetuloa maarakennus- ja ympäristökoneiden erikoisnäyttely Maxpoon 7. - 9.9.2017 ja toimittajien aamukahville torstaina 7.9. klo 9.30 Hyvinkään lentokentälle messualueen näytteilleasettajaravintolaan. Maxpo on suurempi kuin koskaan ja messualueella on paljon nähtävää – isoja koneita ja paljon työnäytöksiä. Komeassa tapahtumassa on koneita useiden kymmenien miljoonien arvosta!

Lyhyet alustukset:
Maarakennusalalla menee hyvin, uusia ammattilaisia tarvitaan, Markku Lappalainen, Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n puheenjohtaja
Infrarakentaminen kasvussa, INFRA ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö
Konekauppa: nyt investoidaan koneisiin
, Suomen Rakennuskone Oy:n myyntijohtaja Jari Salomäki

Ilmoittaudu aamupalalle teija.armanto@messukeskus.com , niin osaan varata tarpeeksi tarjoiluja.

Se on kone! Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 17. kerran torstaista lauantaihin 7. – 9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo on nyt suurempi kuin koskaan. Tapahtumaan osallistuu ennätykselliset 276 yritystä, mikä on 50 enemmän kuin kaksi vuotta sitten. Näyttelypinta-ala on kasvanut 19 %. Kaksi vuotta sitten tapahtumassa vieraili 16 781  alan ammattilaista. Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta

Oma tilaisuus opiskelijoille

Torstaina 7.9. klo 12 järjestetään tilaisuus, jossa kerrotaan uramahdollisuuksista alan opiskelijoille.
Rakennuskonealan tarvitsee uusia ammattilaisia, Markku Lappalainen Ammatilliset puheenvuorot: Työllistymismahdollisuudet maarakennusalalla
12:15 Janne Suntio, Rakennusteollisuus ry
12:30 Juha Kukkonen, Sandvik Mining and Rock Technology
12:45 Kalle Virtala, Volvo CE 13:00 Musta Barbaari & Prinssi Jusuf, esiintyminen ja meet&greet

Huutokauppa, trial-esityksiä ja historianäyttely
- Perjantaina 8.9.klo 18 Hankintavinkit ja Sylva Ry (Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten tutkimus- ja tukemistyö) järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan.
- Tommi Ahvalan Supertrial – Stunt Show päivittäin klo 11, 13 ja 15.
- Suomen maanrakennuskonehistoriallinen Seura ja Tiekoneyhdistys esittelevät veteraanikoneita ja kuorma-autoja. Tänä vuonna esillä vanhin suomalainen kaivinkone.

Akkreditoidu toimittajaksi: www.maxpo.fi –> uutishuone –> akkreditoituminen.

Toimittajat saavat tapahtuman PRESS-kortin ja lehdistöpaketin messutoimistosta.

Maxpo 2017 -messut: to-pe 7.–8.9. klo 9–17 ja la 9.9. klo 9–16. Hyvinkään lentokenttä, Lentokentäntie 50. Sisäänkäynti Maxpo-messualueelle Pohjoisen kehätien kautta. Pysäköinti on maksuton.

Nähdään Maxpossa!

Terveisin

Messukeskus Teija Armanto, tiedottaja

puh. 050 376 0804

www.maxpo.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme