Messukeskus

Maxpo-messut & aamukahvit toimittajille/Miten maarakennusalalla menee?

Jaa

Tervetuloa maarakennus- ja ympäristökoneiden erikoisnäyttely Maxpoon 7. - 9.9.2017 ja toimittajien aamukahville torstaina 7.9. klo 9.30 Hyvinkään lentokentälle messualueen näytteilleasettajaravintolaan. Maxpo on suurempi kuin koskaan ja messualueella on paljon nähtävää – isoja koneita ja paljon työnäytöksiä. Komeassa tapahtumassa on koneita useiden kymmenien miljoonien arvosta!

Lyhyet alustukset:
Maarakennusalalla menee hyvin, uusia ammattilaisia tarvitaan, Markku Lappalainen, Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n puheenjohtaja
Infrarakentaminen kasvussa, INFRA ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö
Konekauppa: nyt investoidaan koneisiin
, Suomen Rakennuskone Oy:n myyntijohtaja Jari Salomäki

Ilmoittaudu aamupalalle teija.armanto@messukeskus.com , niin osaan varata tarpeeksi tarjoiluja.

Se on kone! Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 17. kerran torstaista lauantaihin 7. – 9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo on nyt suurempi kuin koskaan. Tapahtumaan osallistuu ennätykselliset 276 yritystä, mikä on 50 enemmän kuin kaksi vuotta sitten. Näyttelypinta-ala on kasvanut 19 %. Kaksi vuotta sitten tapahtumassa vieraili 16 781  alan ammattilaista. Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta

Oma tilaisuus opiskelijoille

Torstaina 7.9. klo 12 järjestetään tilaisuus, jossa kerrotaan uramahdollisuuksista alan opiskelijoille.
Rakennuskonealan tarvitsee uusia ammattilaisia, Markku Lappalainen Ammatilliset puheenvuorot: Työllistymismahdollisuudet maarakennusalalla
12:15 Janne Suntio, Rakennusteollisuus ry
12:30 Juha Kukkonen, Sandvik Mining and Rock Technology
12:45 Kalle Virtala, Volvo CE 13:00 Musta Barbaari & Prinssi Jusuf, esiintyminen ja meet&greet

Huutokauppa, trial-esityksiä ja historianäyttely
- Perjantaina 8.9.klo 18 Hankintavinkit ja Sylva Ry (Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten tutkimus- ja tukemistyö) järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan.
- Tommi Ahvalan Supertrial – Stunt Show päivittäin klo 11, 13 ja 15.
- Suomen maanrakennuskonehistoriallinen Seura ja Tiekoneyhdistys esittelevät veteraanikoneita ja kuorma-autoja. Tänä vuonna esillä vanhin suomalainen kaivinkone.

Akkreditoidu toimittajaksi: www.maxpo.fi –> uutishuone –> akkreditoituminen.

Toimittajat saavat tapahtuman PRESS-kortin ja lehdistöpaketin messutoimistosta.

Maxpo 2017 -messut: to-pe 7.–8.9. klo 9–17 ja la 9.9. klo 9–16. Hyvinkään lentokenttä, Lentokentäntie 50. Sisäänkäynti Maxpo-messualueelle Pohjoisen kehätien kautta. Pysäköinti on maksuton.

Nähdään Maxpossa!

Terveisin

Messukeskus Teija Armanto, tiedottaja

puh. 050 376 0804

www.maxpo.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme