Assemblin Oy

McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi

Jaa

McDonald’s Pukinmäessä koettiin kesällä 2017 erittäin vaikea ja haastava tilanne kun rakennuksen huippuimuri hajosi kokonaisuudessaan. Huippuimuri on rakennuksen katolla oleva poistoilmapuhallin, jonka toiminnalla on pikaravintolamaailmassa erittäin suuri merkitys.

McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.
McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.

Kesäkuun 15. päivä 2017 illalla noin kello 18.00 McDonald’s franchising-yrittäjä Marko Saurén ja hänen työporukkansa huomasivat, että heidän huippuimurinsa lakkasi täysin toimimasta kesken yrittäjän kiireisen työpäivän. Ilman huippuimuria ravintolan ruoanvalmistuslaitteita ei pystytty käyttämään. Varsinkin öljykeittimet sekä grillit menevät toimintakyvyttömiksi huippuimurin rikkoutuessa sillä paistamisesta syntyvä höyry ja haju eivät enää poistu ravintolasta. Ilman huippuimuria osa ravintolan tarjonnan jakelusta jouduttiin siksi täysin keskeyttämään.

Saurén tarttui hätätilanteessa luuriin ja soitti Assemblinille noin kello 18.30. Hän perehdytti asiasta Assemblinin kontaktit Raido Bitterin ja Jarmo Kivirannan. Nopeat asiantuntijamme tarttuivat tuumasta toimeen ja lähtivät kartoittamaan tilannetta. Heti samana iltana Kiviranta tarkasti tukkureilta huippareiden saatavuuden ja seuraavana aamuna uusi kone noudettiin Hyvinkäältä. Noin kello 12.30 mennessä kone oli jo asennettuna Pukinmäen McDonald’sin katolla.

- Olen kyllä niin otettu, että tällaista asennetta löytyy. Puhelinrumba alkoi illalla ja seuraavana aamupäivänä ravintola oli taas auki. On todella ilo tuntea tuollaisia ammattilaisia, toteaa Saurén.

Kohteen vanha laite oli selkeästi tullut tiensä päähän. Työn ketterän onnistumisen takasi loistava yhteistyötiimi tukkureista nostinyritykseen ja IV- sekä sähköasiantuntijoihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Kuvat

McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.
McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblin projektiyhteistyössä maisteriopiskelijoiden kanssa28.6.2018 09:20Tiedote

Lappeenrannan Yliopiston kauppatieteiden maisteriopiskelijat Jenni Salo, Sara Anttila ja Anna Hirsimäki ovat projektikurssien huipputaitajia. Kolmikko lähti etsimään loppuvuodesta 2017 Project Course on Sustainable Business -kurssille yritystä, minne voisivat toteuttaa projektin koskien kestäviä yritysmalleja. Opiskelijat päätyivät valitsemaan projektiin Assemblinin omien kontaktiensa kautta. Mitä hyötyjä on kurssiyhteistöistä opiskelijoille ja valitulle yritykselle? Mitä tällaisella projektilla voidaan saavuttaa? Lue ja innostu kolmikon tarinasta ja projektista.

Assemblin-urapolulla kohti unelmia6.6.2018 07:44Tiedote

Talotekniikka-alasta vallitsee monenlaisia ennakkokäsityksiä työnteosta työntekijöihin. Ulkopuolisin silmin ala näyttää erittäin miesvaltaiselta ja kenties hiukan jämähtäneeltä. Tällä hetkellä rakennusala elää kuitenkin erittäin kovassa murroksessa, missä digitalisoidutaan, etsitään uusia työmenetelmiä ja paneudutaan vahvasti työturvallisuuteen. Assemblinin tahtotilana on myös tasoittaa ennakkokäsityksiä alasta, kannustaa kaikkia kiinnostuneita hakemaan alalle ja kasvamaan rautaiseksi talotekniikan ammattilaiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme