Assemblin Oy

McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi

Jaa

McDonald’s Pukinmäessä koettiin kesällä 2017 erittäin vaikea ja haastava tilanne kun rakennuksen huippuimuri hajosi kokonaisuudessaan. Huippuimuri on rakennuksen katolla oleva poistoilmapuhallin, jonka toiminnalla on pikaravintolamaailmassa erittäin suuri merkitys.

McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.
McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.

Kesäkuun 15. päivä 2017 illalla noin kello 18.00 McDonald’s franchising-yrittäjä Marko Saurén ja hänen työporukkansa huomasivat, että heidän huippuimurinsa lakkasi täysin toimimasta kesken yrittäjän kiireisen työpäivän. Ilman huippuimuria ravintolan ruoanvalmistuslaitteita ei pystytty käyttämään. Varsinkin öljykeittimet sekä grillit menevät toimintakyvyttömiksi huippuimurin rikkoutuessa sillä paistamisesta syntyvä höyry ja haju eivät enää poistu ravintolasta. Ilman huippuimuria osa ravintolan tarjonnan jakelusta jouduttiin siksi täysin keskeyttämään.

Saurén tarttui hätätilanteessa luuriin ja soitti Assemblinille noin kello 18.30. Hän perehdytti asiasta Assemblinin kontaktit Raido Bitterin ja Jarmo Kivirannan. Nopeat asiantuntijamme tarttuivat tuumasta toimeen ja lähtivät kartoittamaan tilannetta. Heti samana iltana Kiviranta tarkasti tukkureilta huippareiden saatavuuden ja seuraavana aamuna uusi kone noudettiin Hyvinkäältä. Noin kello 12.30 mennessä kone oli jo asennettuna Pukinmäen McDonald’sin katolla.

- Olen kyllä niin otettu, että tällaista asennetta löytyy. Puhelinrumba alkoi illalla ja seuraavana aamupäivänä ravintola oli taas auki. On todella ilo tuntea tuollaisia ammattilaisia, toteaa Saurén.

Kohteen vanha laite oli selkeästi tullut tiensä päähän. Työn ketterän onnistumisen takasi loistava yhteistyötiimi tukkureista nostinyritykseen ja IV- sekä sähköasiantuntijoihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Kuvat

McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.
McDonald’s Pukinmäessä normaali työpäivä muuttui hetkessä kiireiseksi työmaaksi.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

2500 kilometriä, 130 päivää ja 2 kaverusta – työntekijän matkassa Japanissa20.9.2018 09:12Tiedote

Assemblinin rakennusautomaatiourakoinnissa projektinhoitajana työskentelevä Tomi Lukkaroinen päätti lähteä pienelle kävelylle yhdessä kaverinsa Pekka Pönkäsen kanssa– 2 500 kilometrin kävelylle Japanin päästä päähän. 130 kävelypäivän jälkeen he saavuttivat tavoitteensa ja samalla ylittivät itsensä. Kuinka jätkien reissu sujui ja miten kaikki asiat saatiin järjestettyä?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme