McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Saloon

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Saloon, kun kaupungin McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa 21.11.2022.

McDonald’sin kotiinkuljetuspalvelu laajenee maanantaista 21.11.2022 alkaen Saloon, kun Salon McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetukset. Kotiinkuljetukset toteutetaan yhteistyössä Foodoran ja Woltin kanssa.  

”Uudistus helpottaa asiakkaidemme arkea, kun kuljetuspalvelun avulla asiakas voi kätevästi tilata ruuan juuri itselleen sopivaan aikaan ja sopivaan paikkaan. Haluamme olla Suomen helpoin ja vaivattomin hampurilaisketju. Se, että asiakkaamme saavat ruuan kotiovelle toimitettuna niin halutessaan myös Salossa, on tärkeää asiakaslupauksemme lunastamiseksi”, sanoo Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen. 

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran ja Woltin maksuttomilla mobiilisovelluksilla. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruoan. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran ja Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran ja Woltin hinnoitteluiden mukaan. 

McDonald’s tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkailleen 36 kaupungissa yhteensä 67 ravintolassa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: 

Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen, puh. 040 577 5570, sami.kortelainen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Woltin jakelualue Salon McDonald'sista.
Woltin jakelualue Salon McDonald'sista.
Lataa
Foodoran jakelualue Salon McDonald'sista.
Foodoran jakelualue Salon McDonald'sista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 69 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 51 eli noin 74 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme