Espoon kaupunki - Esbo stad

Me-säätiön ja kaupungin yhteistyösopimuksen päättyminen

Jaa

Me-säätiö on irtisanonut yhteistyösopimuksen kaupungin kanssa päättymään vuoden 2018 lopussa. Espoon kouluissa on tehty ja tehdään jatkossakin monella tavalla ja laajasti työtä kaikkien lasten ja nuorten oppimisen sekä sujuvan koulupolun tukemiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Me-säätiö on irtisanonut yhteistyösopimuksen kaupungin kanssa päättymään vuoden 2018 lopussa. Espoon kaupunki on toiminut Me-säätiön Me-koulu -ohjelman kuntakumppanina. Säätiön ja kaupungin välinen yhteistyösopimus on solmittu maaliskuussa 2017 ja olisi määräaikaisena ollut voimassa vuoden 2019 loppuun.

Me-säätiö on esittänyt kaupungille syksyn 2018 aikana yhteistyösopimukseen lisäehdotusmuutoksia. Muutosten voimaantulo olisi edellyttänyt, että kummatkin osapuolet olisivat hyväksyneet ne asianmukaisesti ja sopijaosapuolten toimivaltaiset edustajat olisivat allekirjoittaneet hyväksytyt muutokset. Muutokset koskivat mm. puuttumista kaupungille työnantajana kuuluviin vastuisiin ja velvoitteisiin. Kaupunki ei lakiin sekä hallintosääntöön perustuvina oikeuksina ja velvoitteina voinut katsoa suostuvansa näihin muutoksiin.

Espoon kouluissa on tehty ja tehdään jatkossakin monella tavalla ja laajasti työtä kaikkien lasten ja nuorten oppimisen sekä sujuvan koulupolun tukemiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Tätä tehdään hyvässä yhteistyössä sekä ulkopuolisten yhteisöjen kanssa että kaupungin omien yksiköiden välillä. Espoo on mukana 25 kunnankuntakonsortiossa, joka tähtää oppimisen kehittämiseen ja jossa vetovastuu on tällä hetkellä Espoolla.

Lisätietoja

Ilpo Salonen 

perusopetuslinjan päällikkö

p. 050 354 6840

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme