Sitra

Mediakutsu 10.12.: Sitran uuden vuosikymmenen megatrendit 

Jaa

Vuosi ja vuosikymmen vaihtuvat pian – ja Sitra julkaisee suositut megatrendinsä uuden vuosikymmen kunniaksi. Mitkä kehityskulut nousevat Megatrendit 2020 -päivityksessä? Minkälaisia jännitteitä trendien välillä on? Miten trendit näkyvät arjessamme? Uutuutena nostamme myös trendejä läpileikkaavia metatrendejä.

Tervetuloa aamupuurolle kuulemaan jo ennakkoon Megatrendit 2020 -työmme tuloksista!  Tilaisuudessa tulevaisuusasiantuntijamme Mikko Dufva avaa embargolla keskeisiä trendejä sekä niiden välisiä jännitteitä. Saat myös luettavaksi taittoversion 1.1. julkaistavasta Megatrendit 2020 -selvityksestä sekä tiedotteen. Aineistojen embargo on 1.1.2020 kello 00.01. 

Tilaisuuden jälkeen on myös mahdollista haastatella Dufvaa. 

Paikka: Sitra, Itämerenkatu 11–13, Helsinki 

Aika: tiistaina 10.12. klo 9.00-10.30 

Voit tutustua jo etukäteen aiempien vuosien megatrendikatsauksiimme Megatrendit-sivustolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset to 5.12. mennessä erikoisruokavalioineen sekä lisätiedot ja haastatteluvaraukset: tulevaisuusviestijä Anna Solovjew-Wartiovaara, anna.solovjew-wartiovaara@sitra.fi ja 040 830 2825. 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sitra
Sitra
Itämerenkatu 11-13, PL 160
00180 HELSINKI

0294 618 991http://www.sitra.fi

Sitra on tulevaisuustalo, jonka toimintaa ohjaa visio Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia ja niiden vaikutuksia suomalaisiin. Teemme myös käytännön kokeiluja ja rakennamme toimintamalleja, joiden varassa uudistuminen onnistuu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sitra

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme