Sitra

Mediakutsu 10.12.: Sitran uuden vuosikymmenen megatrendit 

Jaa

Vuosi ja vuosikymmen vaihtuvat pian – ja Sitra julkaisee suositut megatrendinsä uuden vuosikymmen kunniaksi. Mitkä kehityskulut nousevat Megatrendit 2020 -päivityksessä? Minkälaisia jännitteitä trendien välillä on? Miten trendit näkyvät arjessamme? Uutuutena nostamme myös trendejä läpileikkaavia metatrendejä.

Tervetuloa aamupuurolle kuulemaan jo ennakkoon Megatrendit 2020 -työmme tuloksista!  Tilaisuudessa tulevaisuusasiantuntijamme Mikko Dufva avaa embargolla keskeisiä trendejä sekä niiden välisiä jännitteitä. Saat myös luettavaksi taittoversion 1.1. julkaistavasta Megatrendit 2020 -selvityksestä sekä tiedotteen. Aineistojen embargo on 1.1.2020 kello 00.01. 

Tilaisuuden jälkeen on myös mahdollista haastatella Dufvaa. 

Paikka: Sitra, Itämerenkatu 11–13, Helsinki 

Aika: tiistaina 10.12. klo 9.00-10.30 

Voit tutustua jo etukäteen aiempien vuosien megatrendikatsauksiimme Megatrendit-sivustolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset to 5.12. mennessä erikoisruokavalioineen sekä lisätiedot ja haastatteluvaraukset: tulevaisuusviestijä Anna Solovjew-Wartiovaara, anna.solovjew-wartiovaara@sitra.fi ja 040 830 2825. 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sitra
Sitra
Itämerenkatu 11-13, PL 160
00180 HELSINKI

0294 618 991http://www.sitra.fi

Sitra on tulevaisuustalo, jonka toimintaa ohjaa visio Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia ja niiden vaikutuksia suomalaisiin. Teemme myös käytännön kokeiluja ja rakennamme toimintamalleja, joiden varassa uudistuminen onnistuu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sitra

Mediakutsu 10.12.: Vaikuttavuusinvestoimisen osaamiskeskus aloittaa TEM:ssä – katsaus alan kehitykseen Suomessa2.12.2019 17:12:52 EETKutsu

Vaikuttavuusinvestoiminen tarjoaa valtiolle ja kunnille uudenlaisia työkaluja ja lisävaroja yhteiskunnallisten ongelmien ehkäisyyn – vieläpä ilman taloudellista riskiä. Palvelut rahoitetaan sijoittajilta kerätyin varoin ja julkinen sektori maksaa tuloksista, ei suoritteista. Suomessa tällaisen toimintamallin avulla edistetään mm. lasten ja nuorten hyvinvointia Vantaalla, Hämeenlinnassa ja Lohjalla sekä maahanmuuttajien nopeaa työllistymistä TEM:n hankkeessa.

YK-raportti peräänkuuluttaa viisinkertaista kunnianhimoa ilmastotoimiin – pohjoismaisissa kunnissa toimivia ratkaisuja26.11.2019 10:00:00 EETTiedote

YK:n ympäristöohjelman tuoreen raportin mukaan nykymeno uhkaa johtaa lähes neljän asteen lämpötilannousuun maapallolla. Samaan aikaan Sitran tänään Suomessa julkaisema kansainvälinen Green to Scale -selvitys osoittaa, että pohjoismaisten kuntien ilmastoratkaisuissa on isot mahdollisuudet: 14 ratkaisua vähentäisi Pohjoismaissa päästöjä vuosittain lähes 26 miljoonaa hiilidioksiditonnia eli puolikkaan Suomen päästöjen verran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme