Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Aalto Day One

Jaa

Tervetuloa lukuvuoden ja Dipolin avajaisiin 8.9.2017.

Dipoli. Kuva: Aalto-yliopisto
Dipoli. Kuva: Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston lukuvuoden 2017–2018 avajaisia vietetään perjantaina 8.9. klo 13 Otaniemen kampuksella Espoossa Dipolin Kaleva-salissa osoitteessa Otakaari 24. Tilaisuus on kolmiosainen.

Lukuvuoden avajaisseremonian lisäksi Aalto Day One juhlistaa peruskorjatun Dipolin avajaisia, ja vapaamuotoinen Aalto Party -tapahtuma alkaa klo 16. Aalto Day Onen teemana on Suomen juhlavuoden kunniaksi Yhdessä. Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi.

Lukuvuoden avaa Aalto-yliopiston uusi rehtori Ilkka Niemelä. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tervehdyksen tuo hallituksen puheenjohtaja Joona Orpana ja juhlapuheen pitää Helsingin pormestari Jan Vapaavuori. Avajaisissa jaetaan tunnustuspalkintoja yliopiston opiskelijoille ja henkilöstölle.

Opiskelijat ovat mukana lukuvuoden avajaisten toteutuksessa suunnittelemalla tapahtumien vuosittaisen ilmeen ja äänimaailman. Lisäksi Aalto-yliopiston opiskelijat juontavat perinteisesti avajaisseremoniat.

Lukuvuoden avauksen jälkeen ohjelma jatkuu klo 14.30 vastaanottona ja avoimina ovina Dipolissa, joka on peruskorjattu yliopiston näyteikkunaksi, matalan kynnyksen kohtaamispaikaksi ja yhteiseksi päärakennukseksi. Dipolissa voi mm. osallistua ohjatuille kierroksille ja tutustua palkittujen opiskelijoiden muotinäyttelyyn.

Aalto Party on yliopiston ja ylioppilaskunnan yhdessä järjestämä ja tuo yhteen aaltolaisia rennossa hengessä. Aalto Party alkaa jo perinteiseksi muodostuneella haasteella, jossa ylioppilaskunnan hallitus ja Aalto-yliopiston johto ottavat mittaa toisistaan. Aalto Party pidetään Alvarin aukiolla klo 16 alkaen.

Ilmoittautuminen
Avajaistilaisuus ja Aalto Party on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille, henkilökunnalle, kutsuvieraille ja medialle. Pyydämme medialta ilmoittautumisia etukäteen anu.salmi-savilampi@aalto.fi.

Avajaisten esitykset ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Juhlallisuuksia voi seurata suorana myös osoitteessa aalto.fi

Tervetuloa lukuvuoden ja Dipolin avajaisiin sekä jatkoille!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aalto-yliopisto:

Avajaisseremonia ja Aalto Party
Jessica Sinikoski, viestintäpäällikkö
puh. 050 590 5818, jessica.sinikoski@aalto.fi

Otaniemen kampus ja Dipoli
Anu Salmi-Savilampi, viestintäpäällikkö
puh. 050 464 4585, anu.salmi-savilampi@aalto.fi

Kuvat

Dipoli. Kuva: Aalto-yliopisto
Dipoli. Kuva: Aalto-yliopisto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 11 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme