Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu jälleen hakukohteiden ykkönen – laadukas opetus, poikkitieteellisyys ja inspiroiva opiskelijayhteisö kiinnostavat opiskelijoita

Jaa

Tervetuloa 10. toukokuuta kuulemaan, mihin Kauppakorkeakoulun tutkimuksessa ja opetuksessa keskitytään 2020-luvulla – ja ihailemaan Kauppiksen uutta rakennusta Otaniemessä.

Aika: Perjantai 10. toukokuuta klo 8.15–10.00 (–14.00)

  • 8.15–9.30 Media-aamiainen
  • 9.30–10.00 Talokierros median edustajille
  • 10.00–14.00 Avoimet ovet koko Aalto-yhteisölle

Paikka: Kauppakorkeakoulu, Ekonominaukio 1, 02150 Espoo

Yli 3 000 hakijaa valitsi kevään yhteishaussa Aalto-yliopiston kauppatieteiden kandidaattiohjelman ykkösvaihtoehdokseen, mikä teki siitä Suomen suosituimman korkeakoulujen hakukohteen.

”Opiskelijamme arvostavat sitä, että meiltä saa valmiudet monipuolisiin työtehtäviin ja tutkinnosta voi halutessaan tehdä poikkitieteellisen. Myös tutkimuksemme rankattiin korkealle tuoreessa Tieteen tila -raportissa”, kertoo Kauppakorkeakoulun dekaani Ingmar Björkman.

Tulevaisuuden työ on yksi Kauppakorkeakoulun tärkeistä tutkimusalueista.

”Tuotamme relevanttia tietoa vauhdilla muuttuvasta työelämästä ja pyrimme tuomaan tiedon yhteiskunnan, yritysten ja yksilöiden saataville”, toteaa tutkimusjohtaja Hertta Vuorenmaa.

Kauppakorkeakoulussa neljättä vuotta opiskeleva Maria Aalto valitsi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, koska hän kiinnostui jo lukion aikana taloudellisista asioista ja koska Kauppis vaikutti tarjoavan monipuoliset mahdollisuudet työelämään.

”Laadukas opetus, mielenkiintoinen oppimisympäristö ja inspiroiva opiskelijayhteisö tekevät Kauppiksesta parhaan paikan opiskella”, sanoo Maria Aalto.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää!

 

Ohjelma

Media-aamiainen (Istuntosali V101, portaat ylös katutason sisääntuloaulasta)

klo 8.15            
Aamukahvi

8.30–8.40         
Ykkönen hakukohteena, ykkönen tutkimuksessa – Kauppakorkeakoulu tänään, dekaani Ingmar Björkman

8.40–8.50         
Mitä Aallon Kauppis ottaa ja antaa? kauppatieteiden ylioppilaat Maria Aalto ja Heikki Helaniemi

8.50–9.00         
Mitä tiedämme tulevaisuuden työstä? Future of Work -tutkimusprojektin tutkimusjohtaja Hertta Vuorenmaa

9.00–9.30         
Keskustelua

9.30–10.00      
Talokierros medialle (lähtö Kauppakorkeakoulun sisääntuloaulasta katutasossa), kehityspäällikkö Perttu Kähäri kertoo uuden Kauppakorkeakoulun
tiloista, arkkitehtuurista ja taiteesta.

Avoimet ovet

Koko Aalto-yhteisölle suunnattu tapahtuma antaa välähdyksiä korkeakoulun tutkimus- ja opetustyöstä.

Katso ohjelma täältä  (aalto.fi)

Saapuminen/pysäköinti:

Avoimet ovet -tapahtuman puhujia on mahdollisuus haastatella kunkin ohjelmaosuuden päätyttyä. Pyydämme ilmoittamaan haastattelutoiveista etukäteen: terhi.ollikainen@aalto.fi tai susanna.rosin@aalto.fi.

Kauppakorkeakoulu Facebookissa

Kauppakorkeakoulu Twitterissä

Kauppakorkeakoulu Instagramissa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun viestintä

Susanna Rosin, viestintä- ja markkinointipäällikkö
susanna.rosin@aalto.fi, 050 476 2340

Terhi Ollikainen, viestinnän asiantuntija
terhi.ollikainen@aalto.fi, 050 566 5673

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme