Luonnonvarakeskus

MEDIAKUTSU Biomassa-atlaksen julkistamistilaisuuteen Farmari-maatalousnäyttelyyn Seinäjoelle

Jaa

Suomen metsä-, pelto-, lanta- ja jätebiomassoja koskeva tieto on nyt avoimesti saatavilla yhdeltä luukulta, Biomassa-atlas-verkkopalvelusta. Verkkopalvelu julkistetaan ja otetaan käyttöön Farmari-maatalousnäyttelyn avajaispäivänä Seinäjoella.

Mediat ovat tervetulleita mukaan julkistamistilaisuuteen ja haastattelemaan asiantuntijoita:

Aika: 14.6.2017 klo 12.15 alkaen

Paikka: Seinäjoki Areena (Kirkkokatu 23), biotalousosasto nro A57.

Tilaisuuden avaa maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio. Palvelua esittelevät Biomassa-atlaksen toteuttamiseen osallistuneiden organisaatioiden asiantuntijat projektipäällikkö, tutkija Eeva Lehtosen johdolla.

Biomassa-atlaksen monipuoliset hakutoiminnot tekevät siitä erinomaisen työkalun, jonka avulla voidaan esimerkiksi laskea halutulta alueelta erilaisten biomassojen määriä ja sijaintia sekä tarkastella niiden käyttömahdollisuuksia ja -rajoituksia yhdistelemällä eri aineistoja.

Biomassa-atlas on monen toimijan yhteisponnistus, ja sitä on rakennettu tiedonkäyttäjien tarpeet huomioiden. Työstä ovat vastanneet Luonnonvarakeskuksen (Luke), Suomen ympäristökeskuksen (SYKE), Tapio Oy:n sekä Itä-Suomen ja Vaasan yliopistojen asiantuntijat.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö, tutkija Eeva Lehtonen, p. 029 532 6317, etunimi.sukunimi@luke.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Luonnonvarakeskus
Luonnonvarakeskus
Viikinkaari 9
00790 Helsinki, Finland

0295 32 6000 / +358 295 32 6000http://www.luke.fi

Luonnonvarakeskus (Luke) on 1.1.2015 toimintansa aloittanut tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. www.luke.fi www.luke.fi/en

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Luonnonvarakeskus

Uusi tiedotetilauksesi vuoden loppuun mennessä/ Förnya dina pressmeddelandeprenumerationer före årsskiftet20.12.2017 14:13Tiedote

Luonnonvarakeskus (Luke) vaihtaa vuoden 2018 alusta alkaen mediatiedotteiden lähetysjärjestelmää. Muutoksen yhteydessä pyydämme teitä uusimaan tiedotetilauksenne. Tiedotteita voi tilata aihealueittain tai halutessaan voi tilata myös kaikki Luken tiedotteet. Tilaa Luken tiedotteet lomakkeella >> -- Från och med början av 2018 skickas Naturresursinstitutets (Luke) pressmeddelanden från ett nytt system. I samma veva ber vi er att förnya era prenumerationer på Lukes pressmeddelanden. Lukes pressmeddelanden kan beställas enligt ämne eller man kan också prenumerera på alla Lukes pressmeddelanden. Fyll i blanketten och prenumerera på Lukes pressmeddelanden >>