Helsingin seudun kauppakamari

MEDIAKUTSU: Elinkeinoelämän foorumi Liikenteen murroksessa 23.4.2018

Jaa

Helsingin seudun kauppakamari ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK kutsuvat sinut luotaamaan uusia tapoja ajatella liikkumista ja liikennettä 23.4.2018.

Tapahtuman teemana on kestävä liikkuminen ja liikenne sekä siihen liittyvä bisnes. Kuulemme mikä meitä ja yhteiskuntaa liikuttaa sekä yrityksistä tämän uudistumisen keskiössä. Mitä liikenteen murros tarkoittaa liikennejärjestelmän kannalta tai liikkumisessa? Muuttuvan liikenteen ja logistiikan tekijät keskustelevat, miten muutos konkretisoituu yritystasolla ja muutoin yhteiskunnassa tekemiseksi ja menestykseksi.

Tule kuulemaan miltä näyttää liikkumisen tulevaisuus ja millaisia ratkaisuja kestävän sekä älykkään liikenteen tarpeisiin on käytössämme jo nyt. 

Tilaisuus järjestetään maanantaina 23.4. klo 13 -16 Kansallissalissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 44 a.

Puhumassa mm. Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen sekä Toimitusjohtaja Jyri Häkämies, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta.

Medialla on mahdollisuus haastatella muuttuvan liikenteen tekijät paneelin osallistujia tilaisuudessa. Paneelissa mukana:

  • toimitusjohtaja Peter Ervasalo, DHL Express
  • projektijohtaja, Sonja Heikkilä, OP
  • paketti- ja logistiikkapalveluiden strategia- ja kehitysjohtaja Olli Nevanlinna, Posti
  • yrittäjä Pekka Möttö, Kyyti Group

Ilmoittautumiset ja median yhteydenotot:

Heini Vesterinen
asiantuntija, vaikuttamistyö
Helsingin seudun kauppakamari
Puh. 050 911 4494
heini.vesterinen(a)chamber.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

KUTSU MEDIALLE: Itä-Uudenmaan yrityspalkinto 2019 haku käynnistyy15.2.2019 09:29:45Kutsu

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö jakaa vuosittain Itä-Uudenmaan yrityspalkinnon. Kauppakamariyksikkö etsii jälleen alueen yrityspalkinnon saajaa. Perinteinen palkinto jaetaan jo 20. kerran. Tervetuloa 28.2. klo 9.00.-10.00 media-aamiaiselle kuulemaan tämän vuoden yrityspalkinnon kriteereistä, taustoista ja tavoitteista. Julkistamme tuolloin yrityspalkinto 2019 haun alkaneeksi. Paikka: Ravintola Zum Beispiel, Porvoo. Ei ennakkoilmoittautumisia. Tervetuloa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme