Vaasan yliopisto

Mediakutsu: Fokus työhyvinvoinnin johtamiseen -seminaari 10.5. Vaasan yliopistossa

Jaa
Työhyvinvointiin satsaaminen kannattaa, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksille tuottavia, mutta miten työhyvinvointia pitäisi johtaa? Fokus työhyvinvoinnin johtamiseen -hanke järjestää seminaarin 10. toukokuuta Vaasan yliopistolla, jossa esitellään hankkeessa luotu uusi menetelmä ja ilmainen tietopaketti organisaation työhyvinvoinnin johtamisen kartoittamiseen ja kehittämiseen.

Seminaarissa Vaasan yliopiston johtamisen professori Riitta Viitala pitää esityksen työhyvinvoinnin johtamisesta ja siitä, mitä se parhaimmillaan voisi olla. Lisäksi kuullaan yritysten hyviä esimerkkejä työhyvinvoinnin johtamisesta. VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki kertoo, miten työhyvinvointia johdetaan arvoilla ja hyvällä johtamisella. Ilkka Oyj:n henkilöstöjohtaja Annika Tuovinen puolestaan valottaa työhyvinvoinnin johtamisen käytäntöjä ja prosesseja isossa konsernissa.

  • Aika: Keskiviikko 10.5.2023 klo 12–15
  • Paikka: Vaasan yliopisto, Fabriikki-rakennus, F119-Sali.
  • Ilmoittaudu seminaariin

Seminaarin ohjelma

Ilmoittautuminen klo 11.30–12.00.

Tervetulosanat klo 12

Mitä työhyvinvoinnin johtaminen on – tai voisi olla?
Professori Riitta Viitala / Vaasan yliopisto

Case: Kasvuyritys –  Miten työhyvinvointi johdetaan arvoilla  ja hyvällä  johtamisella? 
Toimitusjohtaja Janne Haapamäki / VV-Kuivaus

Case: Työhyvinvoinnin johtamisen kehittyneet käytännöt. 
Henkilöstöjohtaja Annika Tuovinen / Ilkka Oyj

Hankkeessa syntyneiden arviointityökalujen esittely

Fokus työhyvinvoinnin johtamiseen

Voit tutustua hankkeen sisältöön tarkemmin hankkeen sivuilla fokukseen.fi. Fokus-hankkeessa ovat mukana Vaasan yliopisto, Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu sekä Lapin yliopisto. Hanke on toteutettu Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä valtakunnallisella ESR-rahoituksella.

Hankkeessa on uuden menetelmän lisäksi tehty kattava tietopaketti, eli kirja FOKUS työhyvinvoinnin johtamiseen. Täydentävinä työkaluina saatavilla ovat myös Fokus kriisien hallintaan -ohjeet ja KriisiApuri-sovellus.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Professori Riitta Viitala, riitta.viitala@uwasa.fi, puh. 029 449 8431

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan yliopisto
Vaasan yliopisto
Wolffintie 32, FI-65200 Vaasa PL 700
65101 Vaasa

http://www.uwasa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme