KIINKO

MEDIAKUTSU: Future Spaces 2019 -kestävä kehitys ja hiilijalanjäljen pienentäminen kiinteistö- ja rakennusalalla, Marina Congress Center 8.5.2019

Jaa

Future Spaces 2019 kokoaa kiinteistö- ja rakennusalan keskustelemaan tulevaisuudesta. Toimintatapojen muutos on välttämätöntä kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi. Kenellä on vastuu?

Keskiössä ovat ihmiset ja tilat - rakennettu ympäristö ja tulevaisuuden tilat, jotka mahdollistavat sen, mitä tulevaisuudelta haluamme: huolettoman asumisen, innostavan työn tekemisen ja ennen kaikkea kestävän tasapainon rakennetun ympäristön ja luonnonympäristön välillä. 

Tervetuloa

Future Spaces -tapahtumaan

Marina Congress Centeriin 8.5.2019

kuulemaan ja haastattelemaan alan huippuasiantuntijoita.

Puheenvuoroissa nostetaan esiin ajankohtaisia näkökulmia ja keskustellaan tulevaisuudesta.

Poimintoja ohjelmasta:

klo 10.45 Future Living & Work – where are we heading to?

Paneelikeskustelussa:
Postdoctoral researcher Vitalija Danivska, Aalto University (moderator)
Senior Manager Kati Barklund, Tenant & Partner Future Living
Specialist, CEO Kimmo Rönkä, Rönkä Consulting
Technology Director Ken Dooley, Granlund
Urban development-hippie, Eelis Rytkönen, NCC Property

klo 13.30 Smart Build Environment & The Emerging Platform Economy

Daniel Kraft, Head of Proptech, Stronghold Invest AB
 

Tutustu koko tapahtuman puhujiin ja ohjelmaan.

Puhujien ja asiantuntijoiden haastattelupyynnöt:

Mari Vuorela
viestintäpäällikkö
040 561 8117
mari.vuorela@kiinko.fi

Lisätiedot: www.futurespaces.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta.

Future Spaces kokoaa yhteen kiinteistö- ja rakennusalan vastuulliset toimijat, päättäjät ja asiantuntijat keskustelemaan tulevaisuudesta. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että tulevaisuudessakin työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme turvallisissa ja viihtyisissä, energiatehokkaissa sekä älykkäissä tiloissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

KUTSU MEDIALLE: Kiinteistöalan huipputapahtuma Kiinteistöalan Vuosiseminaari Tampereella 7.-8.11.201923.10.2019 15:59:08 EESTKutsu

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat ja päättäjät. Nostamme esille mm. konkreettisia toimia ja näkökulmia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Kiinteistöala tuottaa suuren osan päästöistä, mutta haluamme ja pystymme tuottamaan myös ratkaisuja. Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 24. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Väitöstutkimus: Organisaatiokulttuurilla on sekä muutosta tukeva että hidastava rooli allianssiprojektin implementointivaiheissa24.5.2019 15:00:00 EESTTiedote

Perjantaina 24.5.2019 Aalto yliopistossa tarkastettavassa väitöskirjassa "The Role of Organizational Culture in Transformation. Two case study in the context of retail and construction industries" tarkastellaan organisaatiokulttuurin roolia muutostilanteessa. Väitöskirjan on laatinut Kiinteistöalan Koulutussäätiön rehtori Jaana Lehto.

Mediakutsu: Tervetuloa Rakennuttaminen 2019 -seminaariin Tampere-talolle 17.-18.1.2019 kuulemaan ja haastattelemaan alan huippuasiantuntijoita14.1.2019 14:01:58 EETKutsu

RAKENNUTTAMINEN 2019 on RAKLIn ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden kahden päivän tapaamisfoorumi, joka järjestetään Tampere-talolla 17.-18.1.2019. Tapahtuma on noussut Suomen merkittävimmäksi rakennuttamisen tapahtumaksi tarjoten kohtaamispaikan alan johtaville asiantuntijoille niin Suomesta kuin kansainvälisesti. Tänä vuonna Tampere-taloon kokoontuu yli 300 osallistujaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme