Messukeskus

Mediakutsu: Hammaslääkäripäivät 11.-13.11.2021 hybriditapahtumana Messukeskuksessa

Jaa

Tervetuloa Hammaslääkäripäiville! Hammaslääkäripäivät järjestetään 11.-13.11.2021 hybriditapahtumana. Olet tervetullut seuraamaan luentoja joko paikan päällä tai verkossa ja tutustumaan näyttelyyn Messukeskukseen.

Messukeskuksen Lehdistökeskus (pääsisäänkäynti, 2. krs) palvelee sinua torstaina klo 9–18 ja perjantaina klo 9–17.

Akkreditoidu ennakkoon: https://messukeskus.com/akkreditointi/. Alta kootusti tietoa Hammaslääkäripäivien medialle suunnatusta ohjelmasta. 

Hammaslääkäripäivien mediatilaisuus torstaina 11.11. klo 10–11


Tilaisuus järjestään etäyhteydellä (Teams), ja sitä voi seurata myös näytöltä Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Lähetämme kaikille viimeistään keskiviikkoon 10.11. mennessä akkreditoituneille linkin mediatilaisuuteen. Linkki lähetetään akkreditoinnin yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mediatilaisuuden ohjelma:

 • Tervetuloa Hammaslääkäripäiville!
  Dos. Ritva Näpänkangas
 • Miten suun terveydenhuolto on selvinnyt Covid-19-pandemiasta?
  THL:n ylihammaslääkäri, TtT, EHL Ulla Harjunmaa
 • Hyvinvointialueilla tarvitaan uusia ratkaisuja asukkaiden suunterveyteen
  Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaa
 • Onko purentakiskosta hyötyä päänsärystä kärsivälle potilaalle?
  HLT, EHL Marika Doepel
 • Nuorten nikotiiniriippuvuus on aliarvioitu tupakkatuotteiden haittavaikutus
  HLT, EHL Tarja Tanner
 • Mitä uutta Hammaslääkäripäivien näyttelyssä?
  HLL Otso Salmi

Hands On -kierrokset näyttelyyn


Toimittajana olet tervetullut Hammaslääkäripäivien näyttelyyn järjestettäville esittelykierroksille paikan päällä Messukeskuksessa. Kierroksen aikana tutustut näyttelyn uutuuksiin hammasalan asiantuntijoiden opastuksella. Kierrokset lähtevät Järjestötorilta. Huom. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ennakkoon.

Hands On -kierrosten aikataulu, aiheet ja ilmoittautuminen ennakkoon: https://hammaslaakaripaivat.messukeskus.com/maksuttomat-hands-on-esittelyt/

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Apollonia, viestinnän asiantuntija Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, 040 779 64

Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, 050 5847 262

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan 2022 -messut esittelee trendikkäitä menopelejä3.12.2021 08:53:32 EET | Tiedote

Helsingin Caravan 2022 -messuilla esitellään uudet matkailuautot ja -vaunut. Samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla pääsee tutustumaan kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin ja tekemään matkasuunnitelmia. Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille. Caravan-messut järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme