Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Helsingin ensimmäisen pormestarin Jan Vapaavuoren muotokuva paljastetaan kaupungintalolla

Jaa
Helsingin ensimmäisen pormestarin Jan Vapaavuoren muotokuva paljastetaan kaupungintalolla torstaina 20. huhtikuuta kello 16. Tilaisuuden jälkeen teos ripustetaan kaupunginhallituksen istuntosaliin.

Jan Vapaavuoren lisäksi paikalla on itse taiteilija sekä pormestari Juhana Vartiainen.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta pormestari Vartiaisen vastaanottohuoneeseen (Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13, 2. kerros). 

Ilmoittautuminen

Pyydämme mediaa ilmoittautumaan keskiviikkoon 19. huhtikuuta kello 15 mennessä: viestintäasiantuntija Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, puh. 050 547 5706 tai s-posti: laura.itavaara@hel.fi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Asuinalueen vaihtaminen Helsingissä usein kytköksissä perhetilanteen tai tulotason muutokseen2.6.2023 08:54:42 EEST | Tiedote

Helsinkiläiset muuttavat asuinalueelta toiselle todennäköisemmin perhetilanteen tai tulotason muuttuessa. Myös oman asuinalueen muiden asukkaiden tulotaso on yhteydessä muuttopäätöksiin – muuton todennäköisyys on suurempi, kun kotitalouksien oma tulotaso poikkeaa selvästi heidän asuinalueensa tulotasosta. Helsinkiläisten muutot näyttävät suuntautuvan suurituloisemmille alueille, kun elämäntilanne on vakaampi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme