Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Helsingin kaupungin ja Helenin tiedotustilaisuus tiistaina 22. kesäkuuta kello 13

Jaa

Pormestari Jan Vapaavuori ja Helen Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström kutsuvat median edustajat tiedotustilaisuuteen merkittävästä päätöksestä Helenin toimintaan liittyen.

Tiedotustilaisuutta voi seurata Helsinki-kanavalla tiistaina 22. kesäkuuta kello 13 alkaen osoitteessa: helsinkikanava.fi.

Ilmoittautuminen

Median on mahdollista osallistua tilaisuuteen rajatusti Helsingin kaupungintalolla (sisäänkäynti: Pohjoisesplanadi 11-13). 

Pyydämme paikan päälle saapuvien ilmoittautumiset 22. kesäkuuta kello 12.30 mennessä: erityisavustaja Teresa Salminen, puh. 040 865 6961, s-posti: teresa.salminen@hel.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme