Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Mediakutsu Helsingin kulttuuriteko -palkinnon jakotilaisuuteen 15.1.2018

Jaa

Tervetuloa Helsingin kulttuuriteko 2017 -palkinnon julkistamistilaisuuteen maanantaina 15.1.2018 klo 13. Julkistamistilaisuus pidetään osoitteessa Haapaniemenkatu 16 C.

Vuosittainen Helsingin kulttuuriteko -palkinto on suuruudeltaan 5 000 euroa, ja se jaetaan nyt yhdeksättä kertaa. Tunnustuksen saajan valitsee Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto. Tänä vuonna saaja valitaan ensimmäistä kertaa aiempina vuosina palkittujen lähettämien ehdotusten pohjalta. Lisäksi jaetaan kaksi kunniamainintaa.

Helsingin kulttuuriteko -palkinto on tarkoitettu merkittäville ja uudenlaisille kulttuuriteoille tai -hankkeille. Palkittavan toiminnan vaikutusten tulee kohdistua Helsinkiin tai helsinkiläisiin.

Vuosi sitten palkinto jaettiin puoleksi Lapinlahden Lähde Oy:n ja Osuuskunta Lapinlahden Tilajakamon kesken. Kunniamaininnat myönnettiin Herttoniemi Block Partylle ja Kontula Electronic -festivaalille.

Helsingin kulttuuriteko 2017 -palkinnon julkistamistilaisuus
ma 15.1.2018 klo 13.00
Haapaniemenkatu 16 C, kokoustila, krs K1 (kansitaso, sisäänpääsy myös kannen alta, jossa bussit ja taksit pysähtyvät). Ovella on opastus.

Yhteyshenkilöt

Anne Euramaa
viestintäasiantuntija
anne.euramaa@hel.fi
p. 09 310 32411

Mari Pietarila
viestintäasiantuntija
mari.pietarila@hel.fi
p. 09 310 37007

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilla nähdään maaliskuussa yli 500 lahjakasta nuorta esiintyjää – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu17.3.2018 06:00Tiedote

Nuorten kulttuuritapahtuma Loistefestari tarjoaa viikonlopun verran musiikkia 24.–25.3.2018. Loistefestariin osallistuu 63 ryhmää ja yhteensä yli 500 nuorta muusikkoa, jotka astuvat valokeilaan Loistefestarin katselmuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Loistefestarin laaja kattaus sisältää suuria kuoroja, rock-bändejä, pop-duoja, räppiä ja heviä, klassista ja kansanmusiikkia. Katselmusten kirjosta nähdään kooste Loistefestarin gaalassa 28.3.2018 Kulttuuriareena Gloriassa.

Loiste-festivalen presenterar över 500 begåvande unga musiker i mars – evenemangens program är ute nu!17.3.2018 06:00Tiedote

Loiste-festivalen är ett kulturevenemang för unga som bjuder på musik 24–25.3.2018. Inalles 63 grupper bestående av över 500 unga musiker har anmält sig till festivalens musikkavalkader som går av stapeln i Helsingfors, Esbo och Vanda. Med är stora körer, rock-grupper, pop-duon, rap och hårdrock, klassiskt och folkmusik. Smakprov av musikkavalkadernas mångfald fås under festivalens gala-kväll på Kulturarenan Gloria 28.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme