Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Mediakutsu Helsingin kulttuuriteko -palkinnon jakotilaisuuteen 15.1.2018

Jaa

Tervetuloa Helsingin kulttuuriteko 2017 -palkinnon julkistamistilaisuuteen maanantaina 15.1.2018 klo 13. Julkistamistilaisuus pidetään osoitteessa Haapaniemenkatu 16 C.

Vuosittainen Helsingin kulttuuriteko -palkinto on suuruudeltaan 5 000 euroa, ja se jaetaan nyt yhdeksättä kertaa. Tunnustuksen saajan valitsee Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto. Tänä vuonna saaja valitaan ensimmäistä kertaa aiempina vuosina palkittujen lähettämien ehdotusten pohjalta. Lisäksi jaetaan kaksi kunniamainintaa.

Helsingin kulttuuriteko -palkinto on tarkoitettu merkittäville ja uudenlaisille kulttuuriteoille tai -hankkeille. Palkittavan toiminnan vaikutusten tulee kohdistua Helsinkiin tai helsinkiläisiin.

Vuosi sitten palkinto jaettiin puoleksi Lapinlahden Lähde Oy:n ja Osuuskunta Lapinlahden Tilajakamon kesken. Kunniamaininnat myönnettiin Herttoniemi Block Partylle ja Kontula Electronic -festivaalille.

Helsingin kulttuuriteko 2017 -palkinnon julkistamistilaisuus
ma 15.1.2018 klo 13.00
Haapaniemenkatu 16 C, kokoustila, krs K1 (kansitaso, sisäänpääsy myös kannen alta, jossa bussit ja taksit pysähtyvät). Ovella on opastus.

Yhteyshenkilöt

Anne Euramaa
viestintäasiantuntija
anne.euramaa@hel.fi
p. 09 310 32411

Mari Pietarila
viestintäasiantuntija
mari.pietarila@hel.fi
p. 09 310 37007

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme