Helsingin seudun kauppakamari

Mediakutsu: Helsingin seudun kauppakamarin Suhdannepulssin julkistamistilaisuus 26.4.2023 klo 9.30

Jaa
Mikä on yritysten suhdannetilanne nyt? Mitkä ovat yritysten näkymät kolmen kuukauden päähän? Miten työllisyysaste, työpaikkojen määrät ja osa-aikaiset työsuhteet ovat kehittyneet Helsingin seudulla ja eri toimialoilla? Mikä on yritysten edustajien näkemys hallituspohjaksi?

Median edustajat ovat tervetulleita Helsingin seudun kauppakamarin vuoden 2023 ensimmäisen tertiilin Suhdannepulssin julkistamistilaisuuteen keskiviikkona 26. huhtikuuta klo 9.30–10.15. Tilaisuutta voi seurata striimillä.

Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen esittelee Suhdannepulssin tuloksia sekä Tilastokeskuksen työmarkkinatutkimuksen tietoihin perustuvan Helsingin seudun työllisyyskatsauksen.

Seuraavien Suhdannepulssien tulokset julkaistaan elokuussa ja joulukuussa.

Median ilmoittautumiset

Pyydämme median ilmoittautumiset sähköpostitse viestintäpäällikkö Tiina Tikanderille, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi.

Lähetämme ilmoittautuneille erillisen osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina Tikander, viestintäpäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari,
p. 046 878 7540, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin ydinkeskustan suunnittelusta puuttuu kokonaisnäkemys ja yritysten ääni31.5.2023 13:30:00 EEST | Tiedote

Helsingin seudun kauppakamari, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Kaupan liitto, Helsingin Yrittäjät ja Helsinki City Markkinointi ry sekä useat yritykset vetoavat Helsingin kaupunkiin, että kaupunki ottaisi yritykset aidosti mukaan ydinkeskustan kehittämishankkeisiin. Erillisten projektien sijaan kaupungilta halutaan kokonaissuunnitelmaa ydinkeskustan elinvoiman lisäämiseksi ja yritysvaikutusten selkeämpää arviointia.

Suomalaisyritykset kaipaavat lisää kestävän kehityksen osaamista29.5.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaisyritykset arvioivat, että yritykset tarvitsevat enemmän kestävän kehityksen osaamista. Kestävän kehityksen kytkemistä tiiviimmin yritysten liiketoimintaan hidastavat vaikeudet muuttaa olemassa olevia tuotteita ja osaamisen puute organisaatioissa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys koetaan yrityksissä yhä vaikeasti hahmotettavana aihealueena, selviää Helsingin seudun kauppakamarin ja Måndagin toteuttamasta selvityksestä Kauppakamarin jäsenyrityksille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme