Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Helsinki haluaa panostaa kaupungin torien, kauppahallien ja muiden erityisalueiden kehitykseen uusin keinoin

Jaa

Helsingin vetovoimatekijöihin ja asukkaiden rakastamiin palveluihin kuuluu olennaisesti tori- ja kauppahallitoiminta, jota halutaan vaalia ja kehittää entistä määrätietoisemmin. Torstaina 1. lokakuuta kello 10 järjestettävässä infotilaisuudessa kaupunki antaa ennakkotietoa kehittämissuunnitelmista ja uudistuksen etenemisestä.

Tilaisuudessa pormestari Jan Vapaavuori kertoo kehittämisen tarkoituksesta ja tavoitteista, ja konserniohjauksen päällikkö Atte Malmström uudistuksen valmistelun seuraavista askelista.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti verkossa, liity mukaan Helsinki-kanavalla.

Median on mahdollista osallistua tilaisuuteen rajatusti myös Helsingin kaupungintalolla (Pohjoisesplanadi 11–13).

Pyydämme paikan päälle saapuvien ilmoittautumiset torstaina 1. lokakuuta kello 9 mennessä viestintäpäällikkö Jukka Jänöselle sähköpostitse osoitteeseen jukka.janonen@hel.fi tai puhelimitse numeroon 0400 127 147.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme