Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Mediakutsu: Helsinkiin suunnitteilla Euroopan suurimpiin kuuluva kasvuyrityskampus

Jaa

Startup-keskittymä Maria 01:n viereen Marian entiselle sairaala-alueelle suunnitellaan uutta, kansainvälisellä mittakaavalla merkittävää, yli 4 000 työpaikan ja 50 000 neliömetrin kasvuyrityskampusta. Helsingin kaupunki haki hankkeelle avoimella haulla kehittäjää ja toteuttajaa, ja seitsemän hakuun osallistuneen tahon joukosta on nyt valittu yksi ehdokas.

Marian entisellä sairaala-alueella on tällä hetkellä noin 130 toimijaa ja 800 työpaikkaa. Laajennussuunnitelman toteutuessa tavoitteena on saada alueelle noin 650 uutta toimijaa ja vähintään 4 000 työpaikkaa.

Mediatilaisuudessa esitellään alueelle suunnitteilla oleva kokonaisuus, jonka ensimmäinen osa on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2021.

Tilaisuuden avaavat pormestari Jan Vapaavuori ja apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Aika: perjantai 2. marraskuuta 2018, kello 12–13
Paikka: Maria 01, Lapinlahdenkatu 16, pääsisäänkäynti (2. krs, tapahtumatila)

Esittelyosuuden päätyttyä noin kello 12.35 on mahdollisuus haastatella puhujia ja toteuttajaehdokkaita sekä Helsingin kasvuyritysekosysteemin edustajia.

Ilmoittautumiset

Toivomme median ilmoittautumiset torstaihin 1. marraskuuta kello 15 mennessä osoitteeseen:
laura.itavaara@hel.fi

Tilaisuudessa on lounastarjoilu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestinnän yhteyshenkilö:
viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, talous- ja elinkeinoviestintä, puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uuden elokuisen kaupunkifestivaali Pointin ohjelma on julkistettu17.7.2019 13:12:27 EESTTiedote

Pointti – Utelias kansalaisfestivaali 1.–3.8.2019: Uusi, yhteisöllinen kaupunkifestivaali Pointti kutsuu Helsingissä elokuun alussa yleisöä osallistumaan, viihtymään ja ottamaan kantaa. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Pointti tarjoaa torstaista lauantaihin 1.–3. elokuuta Kansalaistorilla, Makasiinipuistossa ja Oodissa elämyksiä, seikkailuja ja tietoa. Ylen ja Helsingin yhteisesti toteuttama festivaali on kaikille avoin ja maksuton.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme