Aalto-yliopisto

Mediakutsu: HOOK'19-seminaari - Kohti luovien alojen ekosysteemiä 8.5.

Jaa

Seminaari on osa Aalto-yliopiston kampuksen fyysistä ja yhteisöllistä kehittämistä ja sen teemana on luovien alojen toimijat. Pääpuhujina ovat Ellie Schneider Design Core Detroit -organisaatiosta ja Satoshi Otomo Muji-yhtiöstä.

Tervetuloa Dipoliin HOOK ‘19-seminaariin tutustumaan Aalto-yliopiston kampuksen fyysiseen ja yhteisölliseen kehittämiseen. Vuosittaisen seminaarin teemana on tänä vuonna luovat ekosysteemit.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu muutti Otaniemen kampukselle viime kesänä. Tavoitteena on luoda Aalto-yliopiston kampukselle Arabian taideteollisuuskaupunginosaa täydentävä uusi luovien alojen ekosysteemi, jossa suunnittelualat, taide ja media sekä alojen välinen yhteistyö kukoistaisivat.

Aika: ke 8.5.2019 klo 13.00-17.30
Paikka: Lumituuli-auditorio, Dipoli, Otakaari 24, Espoo

Ohjelma:

13.00 Ilmoittautuminen ja tapahtuman avaus

13.30 Antti Ahlava, Aalto-yliopiston kampuskehittämisen vararehtori, Eetu Ristaniemi, Aalto-yliopistokiinteistöjen kiinteistösijoitusjohtaja, ja Jarmo Suominen, Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Adjunct Professor, esittelevät Aalto-yliopiston kampuksen yhteistyöhön pohjautuvaa ekosysteemiä

14.15 Ellie Schneider on johtaja Design Core Detroitissa, joka koordinoi luoviin aloihin perustuvaa yhteistyötä Detroitin kaupungin ja paikallisten yritysten ja yliopistojen kesken.

15.15 Tauko

15.30 Satoshi Otomo on suunnittelu- ja muotoilujohtaja japanilaisessa kulutustavarayrityksessä Mujissa.

16.30 Paneelikeskustelu, jonka moderoi Aalto-yliopiston alumni Hilla Rudanko (Arkkitehdit Rudanko + Kankkunen, Uusi Kaupunki -kollektiivi).

16.55 Seminaarin päätössanat esittää vararehtori Antti Ahlava.

Tapahtuman kieli on englanti.

Linkkejä:

Hook’19-seminaarin tapahtumasivut (aalto.fi)

Hook’19-seminaarin Facebook-tapahtuma

Aalto Festival


Hook’19 on osa toukokuun kestävää Aalto Festival -tapahtumakokonaisuutta. Tutustu koko ohjelmaan verkkosivustolla aalto.fi/aaltofestival. Aalto Festival Twitterissä: #aaltofestival.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median haastattelutoiveet ja ilmoittautumiset:
Aapo Pihkala, projektipäällikkö, kampuksen kehittäminen
aapo.pihkala@aalto.fi, 050 356 5355

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme