Ilmarinen

Mediakutsu: Ilmarisen tilinpäätös ja markkinanäkymät 7.2.2018

Jaa

Ilmarinen julkistaa vuoden 2017 tilinpäätöksen keskiviikkona 7. helmikuuta klo 11. Tulosinfo järjestetään Ilmarisen toimitalossa (Porkkalankatu 1, Ruoholahti).

Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa

Tilaisuudessa toimitusjohtaja Timo Ritakallio ja sijoitusjohtaja Mikko Mursula kertovat, miten viime vuosi sujui eläkevakuuttamisen ja -sijoitusten kannalta. Lisäksi varatoimitusjohtaja Stefan Björkman kertoo ennakkotietoja vuodenvaihteessa Ilmariseen sulautuneen Eteran tilinpäätöksestä. Tilaisuudessa kuullaan myös yhdistyneen Ilmarisen näkymistä sekä markkinaodotuksista vuodelle 2018.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan tiistaihin 6.2. mennessä Ilmarisen viestintään / Liina Aulin, p. 040 770 9400, tai etunimi.sukunimi@ilmarinen.fi

Tervetuloa!

Kuvat

Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme