Ilmarinen

Mediakutsu: Ilmarisen tulosinfo 27.4.

Jaa

Ilmarinen julkistaa osavuosituloksensa ajalta 1.1.-31.3.2018. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään perjantaina 27.4.2018 klo 11 Ilmarisen toimitalossa (Porkkalankatu 1, Ruoholahti, Helsinki).

Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa

Tilaisuudessa vt. toimitusjohtaja Stefan Björkman ja sijoitusjohtaja Mikko Mursula kertovat, miltä vuodenvaihteessa yhdistyneen Ilmarisen sijoitussalkku näyttää sekä analysoivat ajankohtaisia sijoitusnäkyä. Lisäksi yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander esittelee Ilmarisen tuoreen talousennusteen ja työllisyyskehitystä kuvaavan suhdanneindeksin, joka julkaistaan kuukausittain.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan torstaihin 26.4. klo 12 mennessä Ilmarisen viestintään Liina Aulinille, p. 040 770 9400, liina.aulin@ilmarinen.fi.

Tervetuloa!

Avainsanat

Kuvat

Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme