Tampere Filharmonia

MEDIAKUTSU: Iltapäiväkahvit ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin seurassa pe 26.5.

Jaa
Tampere Filharmonian ja ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin upea 10-vuotinen taival huipentuu tähän kevääseen ja jäähyväiskonserttiin Tampere-talossa lauantaina 27.5.2023 klo 19. Meillä on ilo kutsua median edustajat perjantaina 26.5. konsertin harjoituksiin, sekä läksiäiskahveille maestron kanssa.
Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas
Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas

Tervetuloa seuraamaan Tampere Filharmonian Näkemiin, Santtu-Matias -konsertin harjoitusta pe 26.5. klo 13–14 Tampere-talon Isoon saliin. Tänä aikana valokuvaaminen harjoituksessa on medialle sallittu. Harjoitusta johtaa konsertin kapellimestari Santtu-Matias Rouvali.

Harjoituksen päätyttyä on mahdollisuus siirtyä vapaamuotoiseen kahvitilaisuuteen maestro Rouvalin seurassa. Kahvittelun lomassa hän kertaa vuosiaan ja kokemuksiaan Tampere Filharmonian ylikapellimestarina ja taiteellisena johtajana, sekä vastaa median kysymyksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 24.5.2023.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja tilaisuudesta Tampere Filharmonian viestinnästä:
Leena Mäki-Suominen, p. 050 388 7168, leena.maki-suominen@tampere.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas
Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere Filharmonia
Tampere Filharmonia
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

https://www.tamperefilharmonia.fi/

Tampereen kaupunginorkesteri Tampere Filharmonia on 97 muusikon huipputasoinen sinfoniaorkesteri, joka soittaa myös kamarimusiikkia, viihdettä, lastenkonsertteja ja balettia. Orkesterin koti on Tampere-talossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere Filharmonia

Tampere Filharmonian konserttisyksy 2023 maistuu makealta ja tarjoaa jokaiselle jotakin4.5.2023 18:15:00 EEST | Tiedote

Tampere Filharmonian ensi syksyn konserttikattaus pitää sisällään parhaan sekoituksen vanhaa ja uutta; barokin, klassismin ja romantiikan ikonisten teosten rinnalla ohjelmistossa kuullaan Tampereen ja Suomen ensiesityksiä. Beethovenin pianokonserttojen sarja alkaa, ja kauden 2023/24 teemasäveltäjän James MacMillanin tuotanto tulee tamperelaisyleisölle tutuksi. Orkesterin uusi ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls johtaa avauskaudellaan Tampereella 12 konserttia, joista syksyllä viisi.

Tampere Filharmonian keväässä vaikuttavia kuoroteoksia ja Tero Saarinen Companyn tanssivierailu28.3.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Tampere Filharmonian huhtikuu on suurten teosten juhlaa. Pääsiäiseen virittäydytään kiirastorstaina 6.4. Bachin Matteus-passion sävelin. John Storgårdsin johtaman Oi ihmisyys -konsertin solisteina 27.4. laulavat Mika Kares ja Viron kansallinen mieskuoro. Kevään uniikki kohokohta on Tero Saarinen Companyn tanssiteos TRANSIT, joka koetaan Tampereella 21.4. live-orkesterin säestämänä. Tampere Filharmoniaa johtaa Hannu Lintu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme