Kasvu Open

MEDIAKUTSU: Kasvu Open Karnevaali kokoaa Suomen kasvuekosysteemin Jyväskylään 23.-24.10.2019

Jaa

Mitä kuuluu suomalaisille kasvuyrityksille? Mikä on suurin kasvun haaste? Mikä kasvuyritys voittaa Sijoittajan suosikki -miljoonrahoituksen? Mitkä kaksi yritystä ovat Suomen potentiaalisimmat kasvuyritykset?

Heittäydy mukaan kasvuyritysten maailmaan ja kuule tarinoita suomalaisesta kasvuyrittäjyydestä. Kaksipäiväisen tapahtuman teemoja ovat rahoitus ja kansainvälistyminen. 

Karnevaalissa puhumassa joukko kotimaisia asiantuntijoita, muun muassa:

  • Kirjailija, journalisti ja viestintäkonsultti Svenolof Karlsson
  • Åsa Hagberg-Andersson, Suomen Yrityskehitys
  • Yrityskaupan asiantuntija ja kirjailija Antti Liimatainen
  • Toimitusjohtaja Kaapo Annala, Neuro Event Labs Oy
  • Anssi Kiviranta, LEAP
  • Toimitusjohtaja Tytti Sirola, Bluet Oy Ltd
  • Asiakasvastuullinen johtaja Minna Åkerholm, Nordea Start-up & Growth 
  • Sijoituspäällikkö Heikki Juntti, CapMan
  • Toimitusjohtaja Veli-Matti Nurkkala, CSE Entertainment

Katso koko ohjelma: https://www.kasvuopen.fi/karnevaali/ohjelma

MEDIAN EDUSTAJA!

Etsitkö haastateltavaa tai kaipaatko lisätietoa suomalaisista kasvuyrittäjistä? Ole yhteydessä.

Kasvu Openin viestintä palvelee sinua arkisin 8-16 numerossa 040 715 6924.
Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta: viestintä@kasvuopen.fi.

Akkreditoidu Karnevaaliin: https://www.kasvuopen.fi/karnevaali/medialle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle haetaan toimialojen tulokkaita ja innovaatioita22.1.2020 15:17:09 EETTiedote

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle halutaan haastaa mukaan erityisesti toimialojen uusia tulokkaita sekä innovaatioita, joita voi hyödyntää älykkään kaupungin ja liikenteen kehittämisessä. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme