Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

MEDIAKUTSU: Pedaforum – korkeakoulupedagogiikan päivät Helsingissä 24.–25.8.2022

Jaa

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisia asiantuntijaesitelmiä korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta! Ilmoittautuminen on auki 10.8. asti.

Pedaforum-seminaareja on järjestetty jo vuodesta 1996 alkaen eri yliopistokaupungeissa. Tänä syksynä vuoden suurimman korkeakoulupedagogiikan seminaarin järjestää ensimmäistä kertaa ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia .

Tapahtuman keynote-puhujat ovat professori Irene Sheridan Munster Technological Universitysta (MTU), professori Alf Rehn Etelä-Tanskan yliopistosta ja yliopettaja, koulutuksen kehittämisen asiantuntija Taru Konst Turun ammattikorkeakoulusta.

Näiden lisäksi Pedaforumissa 2022 kuullaan lukuisia muita ajankohtaisia asiantuntijaesitelmiä korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta.

Tapahtuma järjestetään hybridinä. Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita, osallistuuko tapahtumaan paikan päällä Helsingin Messukeskuksessa ja Haaga-Helian Pasilan kampuksella vai verkossa.

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisia asiantuntijaesitelmiä korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta ja hyödynnä opit laadukkaan oppimisen edistämiseksi sekä opetuksen kehittämiseksi!

Ilmoittaudu tapahtumaan keskiviikkoon 10.8.2022 mennessä: www.pedaforum.fi/ilmoittautuminen.

Median edustajat voivat ilmoittautua tapahtumaan projektikoordinaattori Heli Koskisen kautta (heli.koskinen@haaga-helia.fi).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektikoordinaattori Heli Koskinen, heli.koskinen@haaga-helia.fi, 029 447 1653

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme