Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Pormestarin asukasilta järjestetään Lauttasaaressa 11. marraskuuta kello 19.00–20.30

Jaa

Ensimmäinen pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä pormestarin asukasilta järjestetään 11. marraskuuta kello 19.00–20.30 Lauttasaaren yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Kuva: Ari Leppä, Helsingin kaupungin aineistopankki.
Kuva: Ari Leppä, Helsingin kaupungin aineistopankki.

Pormestarin asukasiltaan Lauttasaaren yhteiskoululle ovat tervetulleita Lauttasaaren asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit.
Myös toimituksenne edustaja on tervetullut seuraamaan tilaisuutta.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kerätään asukkailta KerroKantasi-palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Lauttasaari-Seuran kanssa.

Pormestarin asukasilta Lauttasaaressa

Pormestarin asukasilta alkaa kello 19.00 ja päättyy kello 20.30. Illan aikana asukkaat voivat kysyä Lauttasaaren ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja toimialojen johtajilta. Tilaisuuteen voi myös lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Pormestarin asukasilta näytetään suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Tilaisuus on myöhemmin katsottavissa tallenteena Helsinki-kanavalla.

Pormestarin asukasilta järjestetään Lauttasaaren yhteiskoululla 11.11. 2021 kello 19.00–20.30 (Isokaari 19, 00200 Helsinki). Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Lue lisää sivustolta ajankohtaista koronaviruksesta.

Kaksikielinen kutsu on lähetetty lauttasaarelaisille koteihin noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. 

Katso video: Tunnelmia Lauttasaaresta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teresa Salminen, pormestari Juhana Vartiaisen erityisavustaja, p. 040 8656961, teresa.salminen@hel.fi

Titta Reunanen, vuorovaikutuspäällikkö, p. 040 5781428, titta.reunanen@hel.fi

Viestinnän yhteyshenkilö:
Nina Rintala, viestinnän asiantuntija, p. 040 685 7690, nina.rintala@hel.fi

Kuvat

Kuva: Ari Leppä, Helsingin kaupungin aineistopankki.
Kuva: Ari Leppä, Helsingin kaupungin aineistopankki.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi tiukemmasta maskisuosituksesta ja laajasta etätyöstä23.11.2021 16:00:00 EET | Tiedote

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut maskisuosituksen tiukentumisesta alueellaan. Päätöksen myötä pääkaupunkiseudulla palataan laajaan maskisuositukseen rokotussuojan tasosta riippumatta kaikkien 12 vuotta täyttäneiden ja tätä vanhempien osalta. Maskinkäyttöä suositellaan kaikissa julkisissa sisätiloissa ja liikennevälineissä, joissa oleskelee muita ihmisiä. Maskinkäyttöä suositellaan näin ollen myös oppilaitoksissa kuudennesta luokasta lähtien. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on lisäksi linjannut paluusta laajaan etätyösuositukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme