Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Pormestarin info koronavirustilanteesta 16. kesäkuuta kello 17 – katso suora lähetys Helsinki-kanavalla

Jaa

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori kertoo kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille koronavirustilanteeseen liittyvistä päätöksistä ja ajankohtaisista asioista tänään 16. kesäkuuta kello 17 alkaen. Aiheina ovat muun muassa Senaatintorin uuden terassialueen tarjonta, jalankulun ja pyöräilyn helpottamiseen liittyvä katutilakäytön kokeilu sekä Helsingin matkailunäkymät.

Lähetyksessä vierailee Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto, joka kertoo Helsingin matkailukesän tarjonnasta ja siihen liittyvistä uutuuksista sekä erityisjärjestelyistä. Poikkeuksellinen tilanne antaa kotimaan matkailijoille mahdollisuuden lomailla pääkaupungin kohteissa turvallisesti ja ilman ruuhkia.

Info esitetään Helsinki-kanavalla ja Helsingin kaupungin Facebook-sivulla.

Helsinki-kanava osoitteessa: helsinkikanava.fi
Facebookissa lähetys osoitteessa: facebook.com/helsinginkaupunki

Pormestarin info järjestetään ensi viikolla alustavan suunnitelman mukaan kerran. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Heinäkuussa infolähetyksiä ei järjestetä, ellei koronatilanne sitä edellytä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vs. viestintäpäällikkö Jukka Jänönen, Helsingin kaupunginkanslia, viestintäosasto, puh. 0400 127 147, s-posti: jukka.janonen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Valtuusto hyväksyi periaatepäätöksen sote- ja maakuntalausunnosta23.9.2020 23:43:27 EESTTiedote

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi 23.9. kokouksessa periaatepäätöksen lausunnoksi sosiaali- ja terveysministeriölle hallituksen esitysluonnoksesta sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen uudistusta ja maakuntien perustamista koskevaksi lainsäädännöksi. Lisäksi kaupunginvaltuuston kokouksessa pidettiin kyselytunti ja käsiteltiin muun muassa Tennispalatsin tontin vuokrausperiaatteiden muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme