Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Mediakutsu: Pormestarin itsenäisyysjuhla neljäsluokkalaisille Finlandia-talossa

Jaa

Tervetuloa torstaina 30. marraskuuta 2017 Finlandia-taloon seuraamaan pormestari Jan Vapaavuoren itsenäisyysjuhlaa Helsingin peruskoulujen neljäsluokkalaisille. Juhla järjestetään nyt 21:stä kertaa, ja pormestari Vapaavuori isännöi sitä ensimmäistä kertaa. Ennen juhlan alkua järjestetään tiedotustilaisuus.

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen

Tiedotustilaisuudessa on mahdollisuus tavata pormestaria ja tapahtuman järjestäjiä sekä tutustua päivän ohjelmaan ja maistella makupaloja juhlamenusta. Tilaisuudessa julkistetaan myös juhlan tähtiartisti.

Aika: torstai 30.11. kello 10
Paikka: Finlandia-talon orkesterilämpiö (sisäänkäynti pääovista M4, Mannerheimintie 13e)

Itsenäisyyttä juhlitaan kahdessa samansisältöisessä tilaisuudessa, joista ensimmäinen järjestetään kello 11–13 ja jälkimmäinen kello 15.30–17.30. Juhlimaan odotetaan yhteensä noin 6 200 helsinkiläistä neljäsluokkalaista opettajineen.

Juhlan erityisteemana on tänä vuonna Suomi 100 -juhlavuosi, ja tapahtuma on osa juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Finlandia-talon aulassa on juhlapäivänä toimittajille ilmoittautumispiste, josta voi noutaa osallistumiseen oikeuttavan kortin.

Mediaa palvelee Finlandia-talon Q-parkki.


Median ilmoittautuminen 29.11. kello 15 mennessä:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä,
puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja Maarit Roschier, Helsinki Marketing Oy,
puh. 040 168 8212, s-posti: maarit.roschier@hel.fi

Kuvat

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti lausunnosta valinnanvapauslakiehdotukseen13.12.2017 21:30Tiedote

Helsingin kaupunginvaltuusto teki periaatepäätöksen lausunnoksi maan hallituksen esitysluonnoksesta, joka koskee lakia asiakkaan valinnanvapaudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Valtuusto päätti lausunnosta pitkän keskustelun ja kahden äänestyksen jälkeen. Valtuutettu Sirpa Asko-Seljavaaran esittämä lisäys lausuntoon hyväksyttiin äänin 66-2. Lisäyksen mukaan kaikki tuottajat osallistuvat yhtäläisesti opetuksen ja tutkimuksen kustannuksiin (lausunnon kohdassa 130). Valtuutettu Daniel Sazonovin vastaehdotus hävisi äänestyksessä äänin 59-22.

International House Helsinki -palvelulla vilkas avajaisviikko12.12.2017 10:00Tiedote

Pääkaupunkiseudulle hiljattain muuttaneita kansainvälisiä osaajia ja Uudenmaan alueella toimivia työnantajia palveleva International House Helsinki (IHH) keräsi ensimmäisen toimintaviikkonsa aikana päivittäin noin parisensataa kävijää. Valtaosa asiakkaista on maistraattiin saapuvia väestötietojärjestelmään rekisteröityjiä, jotka voivat nyt samalla käynnillä hyödyntää kaupungin maahanmuuttoneuvonnan, Verohallinnon, Kelan, TE-toimiston ja Eläketurvakeskuksen palveluita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme