Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Mediakutsu: Pormestarin itsenäisyysjuhla neljäsluokkalaisille Finlandia-talossa

Jaa

Tervetuloa torstaina 30. marraskuuta 2017 Finlandia-taloon seuraamaan pormestari Jan Vapaavuoren itsenäisyysjuhlaa Helsingin peruskoulujen neljäsluokkalaisille. Juhla järjestetään nyt 21:stä kertaa, ja pormestari Vapaavuori isännöi sitä ensimmäistä kertaa. Ennen juhlan alkua järjestetään tiedotustilaisuus.

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen

Tiedotustilaisuudessa on mahdollisuus tavata pormestaria ja tapahtuman järjestäjiä sekä tutustua päivän ohjelmaan ja maistella makupaloja juhlamenusta. Tilaisuudessa julkistetaan myös juhlan tähtiartisti.

Aika: torstai 30.11. kello 10
Paikka: Finlandia-talon orkesterilämpiö (sisäänkäynti pääovista M4, Mannerheimintie 13e)

Itsenäisyyttä juhlitaan kahdessa samansisältöisessä tilaisuudessa, joista ensimmäinen järjestetään kello 11–13 ja jälkimmäinen kello 15.30–17.30. Juhlimaan odotetaan yhteensä noin 6 200 helsinkiläistä neljäsluokkalaista opettajineen.

Juhlan erityisteemana on tänä vuonna Suomi 100 -juhlavuosi, ja tapahtuma on osa juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Finlandia-talon aulassa on juhlapäivänä toimittajille ilmoittautumispiste, josta voi noutaa osallistumiseen oikeuttavan kortin.

Mediaa palvelee Finlandia-talon Q-parkki.


Median ilmoittautuminen 29.11. kello 15 mennessä:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä,
puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja Maarit Roschier, Helsinki Marketing Oy,
puh. 040 168 8212, s-posti: maarit.roschier@hel.fi

Kuvat

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki ykkönen yhteisöllisyydessä älykaupunkien Cities in Motion -vertailussa – kokonaissijoitus nousi seitsemän sijaa18.5.2018 17:56Tiedote

Tänään julkaistu IESE Business Schoolin toteuttama kansainvälinen Cities in Motion Index (CIMI) sijoitti Helsingin 22. kokonaissijalle 165 kaupungin vertailussa. Helsinki säilytti edellisvuoden ensimmäisen sijansa yhteisöllisyyttä mittaavassa osiossa, jossa toisen ja kolmannen sijan saivat Bern ja Berliini. Helsinki paransi kokonaissijoitustaan seitsemän sijaa viime vuodesta ja yhdeksän sijaa vuodesta 2015, jota indeksissä käytettiin vertailuvuotena.

Helsinki Startup Day – maailman yhteisöllisimmän startup-ekosysteemin uusin tapahtuma18.5.2018 07:55Tiedote

Helsingin startup-kenttä on Startup Genomen selvityksen mukaan maailman yhteisöllisin. Tänä kesänä kasvuyritysyhteisö saa uuden tapahtuman, kaikille avoimen Helsinki Startup Dayn, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla 29. toukokuuta. Tapahtuman toteuttaa kaupungin yrityspalvelu NewCo Helsinki yhteistyössä Finnish Business Angel Networkin (FiBAN) kanssa. Muut kumppanit ovat xEdu, Start North ja Talsinki-projekti. Runsasohjelmaisen tapahtuman ilmoittautumisaika jatkuu 22. toukokuuta asti, ja osallistujia on tällä hetkellä jo yli 500.

Helsinki valittu vuoden 2018 pyöräilykunnaksi – sujuvan liikkumisen suunnannäyttäjä17.5.2018 13:03Tiedote

Helsinki on valittu tänään vuoden 2018 pyöräilykunnaksi. Tunnustuksen myönsi Pyöräilykuntien verkosto, jonka valintaperusteena oli pyöräliikenteen hyväksi Helsingissä tehty kunnianhimoinen ja tuloksekas työ. Verkoston mukaan Helsinki on osoittanut olevansa pääkaupungin arvolle sopiva pyöräilyn suunnannäyttäjä Suomessa. Palkinnon vastaanotti kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme