Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Mediakutsu: Pormestarin itsenäisyysjuhla neljäsluokkalaisille Finlandia-talossa

Jaa

Tervetuloa torstaina 30. marraskuuta 2017 Finlandia-taloon seuraamaan pormestari Jan Vapaavuoren itsenäisyysjuhlaa Helsingin peruskoulujen neljäsluokkalaisille. Juhla järjestetään nyt 21:stä kertaa, ja pormestari Vapaavuori isännöi sitä ensimmäistä kertaa. Ennen juhlan alkua järjestetään tiedotustilaisuus.

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen

Tiedotustilaisuudessa on mahdollisuus tavata pormestaria ja tapahtuman järjestäjiä sekä tutustua päivän ohjelmaan ja maistella makupaloja juhlamenusta. Tilaisuudessa julkistetaan myös juhlan tähtiartisti.

Aika: torstai 30.11. kello 10
Paikka: Finlandia-talon orkesterilämpiö (sisäänkäynti pääovista M4, Mannerheimintie 13e)

Itsenäisyyttä juhlitaan kahdessa samansisältöisessä tilaisuudessa, joista ensimmäinen järjestetään kello 11–13 ja jälkimmäinen kello 15.30–17.30. Juhlimaan odotetaan yhteensä noin 6 200 helsinkiläistä neljäsluokkalaista opettajineen.

Juhlan erityisteemana on tänä vuonna Suomi 100 -juhlavuosi, ja tapahtuma on osa juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Finlandia-talon aulassa on juhlapäivänä toimittajille ilmoittautumispiste, josta voi noutaa osallistumiseen oikeuttavan kortin.

Mediaa palvelee Finlandia-talon Q-parkki.


Median ilmoittautuminen 29.11. kello 15 mennessä:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä,
puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja Maarit Roschier, Helsinki Marketing Oy,
puh. 040 168 8212, s-posti: maarit.roschier@hel.fi

Kuvat

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon alueen innovaatiokilpailu käynnistyy12.10.2018 13:36Tiedote

Tänään starttaavassa Tukkutorin ja Teurastamon kaikille avoimessa innovaatiokilpailussa haetaan palveluiden ja monipuolisen yritystoiminnan kehittämiseen uusia ideoita ja jo pidemmälle kehitettyjä ratkaisuja. Parhaille ehdotuksille myönnetään 1 000 - 50 000 euroa uusien palvelu- ja tuoteinnovaatioiden pilotointiin talven ja kevään 2019 aikana. Lisäksi innovatiivisimpien ideoiden jatkokehitystä edistetään hankkimalla tutkimusta ja lisäselvityksiä sekä järjestämällä mentorointia muun muassa kansainvälistymiseen.

5G-ilmanlaatutiedon tuottamiseen 4,6 miljoonan euron EU-rahoitus Helsingille ja Helsingin yliopistolle11.10.2018 14:09Tiedote

Helsingin kaupungin vetämä ilmanlaadun mittaamiseen ja parantamiseen liittyvä HOPE-hanke valittiin rahoitettavaksi EU:n Urban Innovative Actions (UIA) -ohjelmasta. Avointa testialustaa, kattavaa sensoridataa, verkkoteknologiaa ja suomalaista huippuosaamista hyödyntämällä hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille palveluille ja uudelle liiketoiminnalle. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 5,7 miljoonaa euroa, josta EU-tuki kattaa 4,6 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme