Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Mediakutsu: Pormestarin itsenäisyysjuhla neljäsluokkalaisille Finlandia-talossa

Jaa

Tervetuloa torstaina 30. marraskuuta 2017 Finlandia-taloon seuraamaan pormestari Jan Vapaavuoren itsenäisyysjuhlaa Helsingin peruskoulujen neljäsluokkalaisille. Juhla järjestetään nyt 21:stä kertaa, ja pormestari Vapaavuori isännöi sitä ensimmäistä kertaa. Ennen juhlan alkua järjestetään tiedotustilaisuus.

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen

Tiedotustilaisuudessa on mahdollisuus tavata pormestaria ja tapahtuman järjestäjiä sekä tutustua päivän ohjelmaan ja maistella makupaloja juhlamenusta. Tilaisuudessa julkistetaan myös juhlan tähtiartisti.

Aika: torstai 30.11. kello 10
Paikka: Finlandia-talon orkesterilämpiö (sisäänkäynti pääovista M4, Mannerheimintie 13e)

Itsenäisyyttä juhlitaan kahdessa samansisältöisessä tilaisuudessa, joista ensimmäinen järjestetään kello 11–13 ja jälkimmäinen kello 15.30–17.30. Juhlimaan odotetaan yhteensä noin 6 200 helsinkiläistä neljäsluokkalaista opettajineen.

Juhlan erityisteemana on tänä vuonna Suomi 100 -juhlavuosi, ja tapahtuma on osa juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Finlandia-talon aulassa on juhlapäivänä toimittajille ilmoittautumispiste, josta voi noutaa osallistumiseen oikeuttavan kortin.

Mediaa palvelee Finlandia-talon Q-parkki.


Median ilmoittautuminen 29.11. kello 15 mennessä:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä,
puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja Maarit Roschier, Helsinki Marketing Oy,
puh. 040 168 8212, s-posti: maarit.roschier@hel.fi

Kuvat

Kuva: Pertti Nisonen
Kuva: Pertti Nisonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Ravinnepäästöjen kompensaatiolla lisää vauhtia Itämeren suojeluun18.1.2019 12:15Tiedote

Paikallistason Itämeri-paneeli esittää, että Suomessa otettaisiin käyttöön ravinnepäästökompensaatio keinoksi, jolla vähennetään Itämeren rehevöitymistä. Paneeli pitää merkittävänä Suomen hallituksen päätöstä esittää Itämeren suojeluun lisärahoitusta ja käynnistää uusi ohjelma Itämeren ja sisävesien tilan parantamiseksi. Näin toteaa Itämeri-paneeli ensimmäisissä kahdessa kannanotoissaan, joista paneeli päätti kokouksessaan 28.11.2018.

Ulkomaalaistaustaiset pääkaupunkiseudulla: eroavatko Helsingin, Espoon ja Vantaan tiet?18.1.2019 10:50Tiedote

Vuoden 2018 alussa ulkomaalaistaustaisia oli Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla yhteenlaskettuna 185 131 henkeä. Heistä 34 366 on syntynyt Suomessa. Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla lähes saman kokoinen. Heitä on Helsingissä 15,5, Espoossa 16,1 ja Vantaalla 18,0 prosenttia kaupungin koko väestöstä. Määrällisesti tarkasteltuna Helsingissä (99 996) oli kuitenkin vuoden 2018 alussa enemmän ulkomaalaistaustaisia kuin Espoossa (44 935) ja Vantaalla (40 200) yhteensä.

Helsinki 5G -tukiasemien muotoilukilpailun voittajaksi valittiin Stadika10.1.2019 17:00Tiedote

Helsingin kaupunki, Elisa ja Nokia etsivät yhteistyössä muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamon kanssa tyylikästä mallia Helsinki 5G -tukiasemille ja -verkkoympäristölle. Syyskuussa 2018 julkistetussa muotoilukilpailussa haettiin uniikkia ja helposti monistettavaa ulkoasuratkaisua, jota voitaisiin soveltaa Helsingin katukuvassa. Parhaiten kilpailun kriteerit täytti Stadika-niminen ehdotus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme