Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma TalentIT 2018 täyttää Otahallin 1.11. - Yritykset palkkaavat nyt tekoäly- ja IoT-osaajia

Jaa

Aalto-yliopiston järjestämä ICT-rekrytointitapahtuma TalentIT 2018 tuo tänä vuonna esiin uusia tapoja rekrytoida osaajia. Messut ovat suuremmat kuin koskaan: loppuunmyytyyn Otahalliin tulee lähes 130 näytteilleasettajaa. Messut houkuttelevat paikalle isojen konsernien lisäksi paljon pk-yrityksiä, erityisesti kotimaisia kasvu- ja vientiyrityksiä.

Aika: torstai 1. marraskuuta 2018 klo 11.00–17.00
Paikka: Otahalli, Otaranta 6, Espoo

Yhteiskunnan digitalisaatio lisää korkeakoulutettujen ICT-moniosaajien tarvetta. Myötätuulessa olevat teknologiat, kuten tekoäly ja teollinen internet, ovat yhä useamman yrityksen ja organisaation strategiassa. Rekrytointimessujen ständeillä ja työpaikkailmoituksissa haetaan nyt osaajia, jotka pystyvät soveltamaan uusia teknologioita osana laajempia kokonaisuuksia.

”Teknologian, liiketoiminnan, muotoilun ja yhteiskunnallisten haasteiden yhdistäminen on sitä, mitä tutkitaan, tehdään ja koulutetaan Aalto-yliopistossa. Yritysten ja yliopiston yhteistyö tarkoittaa perinteisten raja-aitojen ja käsitysten haastamista. Se näkyy muun muassa tutkimusyhteistyössä, rekrytointitilaisuuksissa, startup-yrityskaupoissa ja lahjoituksissa”, sanoo työelämäprofessori Risto Sarvas Aalto-yliopiston informaatioverkostojen koulutusohjelmasta.

Messujen näytteilleasettajien joukkoon mahtuu paljon kiinnostavia yrityksiä eri toimialoilta. Tapahtuma toimii messukävijöille mainiona foorumina avata keskusteluja oman urapolun tulevasta suunnasta. Korkeakouluopinnot kehittävät kykyä oppia uutta, soveltaa uusia teknologioita ja nähdä mahdollisuuksia muuttuvassa digitaalisessa maailmassa.

Verkostoitumisen ohella ratkotaan työelämälähtöisiä haasteita

TalentIT 2018 -messuilla on useita opiskelijoiden työnhakuun, osaamisen esittelyyn ja työelämätaitojen sparraukseen keskittyviä klinikoita ja valmennuspisteitä. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYY:n TalentX alueella opiskelijat pääsevät testaamaan osaamistaan. He ratkovat käytännönläheisiä työelämään liittyviä tehtäviä näytteilleasettajien toimintapisteillä, jotka toimivat samalla väylänä varsinaiseen työhaastatteluun.

Tervetuloa TalentIT 2018 -messuille! Vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riitta Kontio
TalentIT, projektipäällikkö
Aalto-yliopisto
puh. 050 550 2066
talentit@aalto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme