Kasvu Open

MEDIAKUTSU: SUPERFINNS-tapahtuma 7.6.2023 - Tapaa Suomen superein kasvuyritys!

Jaa
Tervetuloa SUPERFINNS-ohjelman päätöstapahtumaan Maria 01 -tiloihin Helsinkiin keskiviikkona 7.6.2023 kello 13.00 alkaen.
Tapahtumassa Suomen tunnetuimmat rahoittajien edustajat valitsevat SUPERFINNS-ohjelman lupaavimman kasvuyrityksen. Tapahtuma on englanninkielinen.
  • Mikä tarina on SUPERFINNS-yrityksen takana?
  • Millä innovaatiolla maailma valloitetaan?  
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 31.5.2023 mennessä. ILMOITTAUDU TÄSTÄ!
 
 

SUPERFINNS-ohjelmasta...

SUPERFINNS-sparrausohjelma on suomalaisille pk-yrityksille, joilla on kyky ja tahtotila kansainväliseen läpimurtoon.Ohjelma syntyi, kun Kasvu Open ja Nordea huomasivat tarpeen sparrata suomalaisten pk-yritysten kunnianhimoa ja kansainvälistymissuunnitelmia. SUPERFINNS on suunnattu suomalaisille yrityksille, joilla on globaalin kasvun nälkä. Lue lisää: SUPERFINNS - How SUPER are you?
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja kasvun sparraajat. Visiomme on auttaa jokaista suomalaista yritystä tavoittamaan omat hullunrohkeat unelmansa.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, If, Inhouse Group, BioPaavo, Suomalaisen Työn Liitto, Technopolis, Varma, Yksityisyrittäjäin säätiö ja Yritysjuristi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme