Luonnonvarakeskus

Mediakutsu: Susikannan koon arvioinnissa hyödynnetty aiempaa laajemmin geneettiseen tunnistukseen perustuvaa aineistoa

Jaa

Suomen susikannan koon arvioinnissa on hyödynnetty huomattavasti aiempaa laajemmin geneettiseen dna-tunnistukseen perustuvaa aineistoa. Laajapohjaisin arvio on saatu alueilta, joissa on käytetty geneettisiä menetelmiä ja tehostettua lumijälkien maastoseurantaa Tassu-tietojärjestelmään kirjattujen susihavaintojen ja yksilöiden liikkumisen paikkatietoa tuottavien gps-seurantojen ohella.

Mediat ovat tervetulleita Luonnonvarakeskuksen (Luke) järjestämään tiedotustilaisuuteen, jossa kerrotaan reviirikohtainen susikanta-arvio maaliskuulta 2017 sekä kuvataan arviointimenetelmää.

Aika: 7.6.2017. klo 10.00–11.30

Paikka: Luonnonvarakeskuksen Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu, sijainti kartalla

Median edustajilla on mahdollisuus sopia asiantuntijoiden haastatteluja tilaisuuden loppuun. Tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumisia mielellään viimeistään tiistaina 6.6. Yhteydenotot: viestintäpäällikkö Johanna Torkkel.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Johanna Torkkel, puh. 0295327333, johanna.torkkel@luke.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Luonnonvarakeskus
Luonnonvarakeskus
Viikinkaari 9
00790 Helsinki, Finland

0295 32 6000 / +358 295 32 6000http://www.luke.fi

Luonnonvarakeskus (Luke) on 1.1.2015 toimintansa aloittanut tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. www.luke.fi www.luke.fi/en

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Luonnonvarakeskus

Muistutuskutsu: Puutarha-alan tulevaisuusseminaari 12.12.: Kypsän hedelmäinen, hennon hapokas – kuvaillaanko tomaatit jatkossa kuten viinit?11.12.2017 08:23Kutsu

Kun kymmenen vuoden päästä ostamme tomaatteja, voimme valita tomaattimme niiden aromista annetun kuvailun mukaan. Tomaatit profiloidaan kuten viinit. Kuluttajat syövät terveellisemmin, mutta silti helposti ja nopeasti. Tämä ei näy einesten ja puolivalmisteiden käytön lisääntymisenä, vaan terveellisenä noutoruokana ja kokkaamisena valmiista resepti- ja raaka-ainepaketeista. Osa puutarhoista tarjoaa green care- ja elämyspalveluja. Myös luomun kysyntä on viisinkertaistunut. Utopiaako vai totta?

Mediakutsu: Puutarha-alan tulevaisuusseminaari 12.12.: Kypsän hedelmäinen, hennon hapokas – kuvaillaanko tomaatit jatkossa kuten viinit?4.12.2017 10:57Kutsu

Kun kymmenen vuoden päästä ostamme tomaatteja, voimme valita tomaattimme niiden aromista annetun kuvailun mukaan. Tomaatit profiloidaan kuten viinit. Kuluttajat syövät terveellisemmin, mutta silti helposti ja nopeasti. Tämä ei näy einesten ja puolivalmisteiden käytön lisääntymisenä, vaan terveellisenä noutoruokana ja kokkaamisena valmiista resepti- ja raaka-ainepaketeista. Osa puutarhoista tarjoaa puolestaan green care- ja elämyspalveluja. Myös luomun kysyntä on viisinkertaistunut. Utopiaako vai totta?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme