Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Täsmähoitoa tekoälyllä, kasvisruokaa synnyttävä taikapata ja paljon muuta – tervetuloa Tekniikan päiville 29. syyskuuta!

Jaa

Otaniemessä pääset myös kuulemaan, miten ihminen voi itse optimoida terveyttään ja millaista on vanheta robotin kanssa. Entä millaista on puettava äly ja tuleeko sirkoista pian ruokakaapin peruskauraa?

Aika: 29. syyskuuta klo 15–18
Paikka: Dipoli, Otakaari 24, Espoo

Tekniikan päivät – Terveydeksi! tuo terveysteknologian mielenkiintoisimmat aiheet Otaniemeen, juuri remontista valmistuneeseen upeaan Dipoliin. Mukana on kiinnostavia huippupuhujia ja mielenkiintoisia toiminnallisia ständejä muun muassa seuraavista aiheista:

  • Kiti Müller (Nokia): Terveystiedon faktat ja fiktiot internetin valtateillä
  • Kaisa Poutanen (VTT): Meneekö ruoka pillereiksi?
  • Samuel Kaski (Aalto-yliopisto): Tekoälyllä täsmähoitoa
  • Marketta Niemelä (VTT): Millaista on vanheta robotin kanssa?
  • Heikki Nieminen (Aalto-yliopisto): Voiko lääke surffata ääniaalloilla?
  • Hyönteisiä syötäväksi (Entocube)
  • Kasvisruokaa synnyttävä taikapata (VTT)
  • Puettava äly (Aalto-yliopisto)
  • Mittaussormus stressin mittaamiseen (Moodmetric)
  • Luunpidennystä älymetallilla (Synoste)

Katso koko ohjelma osoitteessa http://tekniikanpaivat.fi/otaniemi/. Tilaisuus on avoin, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestinnän erikoisasiantuntija Riikka Hopiavaara
p. 050 384 1772
riikka.hopiavaara@aalto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 11 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme