Basam Books

MEDIAKUTSU: Tervetuloa Liisa Isotalon Jostakin olen tullut kirjan julkaisutilaisuuteen

Jaa

Juhannusaaton aattona 18.6.2020 klo 15 - 18 juhlistetaan Liisa Isotalon Jostakin olen tullut (Basam Books 2020) teoksen julkaisua.

Minä en tiedä, kuka minä olen.
Pyysin virkatodistukseni, mutta sain jotain ihan muuta. Kaikki tässä leimalla varustetussa valkoisessa virallisessa paperissa on väärin: nimet, paikat, alkuperä. Paperi on täynnä tuntemattomia nimiä ja outoja numeroita...

Liisa isotalon esikoisromaani Jostakin olen tullut (Basam Books 2020) kertoo äidiksi syntymisestä ja tyttäreksi kasvamisesta. Neljän hyvin erilaisen suomalaisen naisen elämäntarinat kietoutuvat toisiinsa tässä koskettavassa teoksessa, jonka päähenkilö Paula on yhden naisen synnyttämä, toisen kasvattama ja kolmannen äiti.

Teos herättää kohtaamaan ajatuksia syyllisyydestä ja häpeästä hyväksikäytön, hylkäämisen ja sairastumisen maailmassa, mutta myös ajatuksia toivosta, sopeutumisesta ja rakkaudesta. Se on rakkauden tunnustus näille naisille, Helsingille ja vähän Berliinillekin.

Esikoiskirjailija Liisa Isotalo on arvostettu teatteriohjaaja ja teatterinjohtaja. Hänen ohjauksiaan ja dramatisointejaan on nähty Suomen eri teattereissa jo neljänkymmenen vuoden ajan. Tunnusomaista hänen ohjauksilleen on kokonaisvaltainen näkemyksellisyys, taiteiden välisyys sekä samanaikainen leikkisyys ja syvä traagisuus. Liisa Isotalo toimii nykyään vuonna 2009 perustetun OSIRIS teatterin taiteellisena johtajana.

Aika: Juhannusaaton aattona torstaina 18.6.2020 klo 15 -18.

Paikka: Limingantie 40 talon kesäisellä pihalla

Ilmoitathan tulostasi ennakkoon pike@basambooks.fi 17.6. mennessä.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:
Tiedottaja
Pike Hilakari
pike@basambooks.fi

Myynti:
Myyntipäällikkö
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

UUTUUSKIRJA: Häpeää, syyllisyyttä ja hylkäämistä24.6.2020 13:07:14 EESTTiedote

Juuri ilmestynyt Liisa Isotalon esikoisromaani Jostakin olen tullut (Basam Books 2020) herättää ajatuksia adoptiosta, sijaisuudesta, syyllisyydestä, häpeästä, hylkäämisestä, toivosta, osaansa sopeutumisesta, nähdyksi tulemisen tarpeesta ja rakkaudesta. Se kertoo koskettavan tarinan adoptoidusta tyttärestä ja hänen kahdesta äidistään Helsingin olympialaisten ja Berliinin muurin aikoihin. Tyttären tyttärelle ne ovat jo historiaa, vaikka kaikkihan toistuu. Vai toistuuko?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme