KIINKO

Mediakutsu: Tervetuloa Rakennuttaminen 2019 -seminaariin Tampere-talolle 17.-18.1.2019 kuulemaan ja haastattelemaan alan huippuasiantuntijoita

Jaa

RAKENNUTTAMINEN 2019 on RAKLIn ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden kahden päivän tapaamisfoorumi, joka järjestetään Tampere-talolla 17.-18.1.2019. Tapahtuma on noussut Suomen merkittävimmäksi rakennuttamisen tapahtumaksi tarjoten kohtaamispaikan alan johtaville asiantuntijoille niin Suomesta kuin kansainvälisesti. Tänä vuonna Tampere-taloon kokoontuu yli 300 osallistujaa.

Mikä tekee Rakennuttaminen 2019 -seminaarista kiinnostavan?

Puheenvuoroissa nostetaan esiin kiinteistö- ja rakentamisalan keskustelussa olevia, ajankohtaisia teemoja ja näkökulmia kuten rakentamisalan vastuullisuus ja kestävä kehitys, kosteus- ja sisäilma-asiat sekä kuullaan Tampereen ratikkarakentamisen etenemisestä niin turvallisuuden kuin sujuvan rakentamisenaikaisten liikennejärjestelyjen näkökulmasta.

Torstaina aamupäivästä ollaan haastavien ja isojen hankkeiden, kuten Olkiluodon ydinvoimalan ja Helsingin Olympiastadionin, äärellä. Päivän ensimmäinen puhuja on yhdysvaltalainen tohtori Patricia D. Galloway, jolla on mittava kokemus useista kansainvälisistä miljarditason energia- ja infrahankkeista.

Tässä muutamia poimintoja ohjelmasta:

Torstaina 17.1. klo 11.30 Keski-Pasilan ja Triplan haasteita
projektijohtaja Päivi Ahlroos, Helsingin kaupunki
hankejohtaja Tapio Salo, YIT Rakennus Oy

Torstaina 17.1. klo 14.30 Ratikan rakentaminen kaupungin sydämessä - työnaikaisten liikennejärjestelyiden haasteet
projektipäällikkö Antti Haukka, Tampereen kaupunki

Perjantai 18.1. klo 9.30 Yhteinen tapa raportoida rakentamisen vastuullisuudesta
erityisasiantuntija Matti Kuittinen
ympäristöministeriö asiantuntija Mirkka Rekola, Senaatti-kiinteistöt

Heidän lisäksi tapahtumassa on mukana useita asiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta.

Tutustu puhujiin  ja tarkempaan ohjelmaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta.

Muutamme tiedon taidoksi ja toiminnaksi.

www.kiinko.fi

RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. RAKLIN jäsenet ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia.

www.rakli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

KUTSU MEDIALLE: Kiinteistöalan huipputapahtuma Kiinteistöalan Vuosiseminaari Tampereella 7.-8.11.201923.10.2019 15:59:08 EESTKutsu

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat ja päättäjät. Nostamme esille mm. konkreettisia toimia ja näkökulmia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Kiinteistöala tuottaa suuren osan päästöistä, mutta haluamme ja pystymme tuottamaan myös ratkaisuja. Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 24. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Väitöstutkimus: Organisaatiokulttuurilla on sekä muutosta tukeva että hidastava rooli allianssiprojektin implementointivaiheissa24.5.2019 15:00:00 EESTTiedote

Perjantaina 24.5.2019 Aalto yliopistossa tarkastettavassa väitöskirjassa "The Role of Organizational Culture in Transformation. Two case study in the context of retail and construction industries" tarkastellaan organisaatiokulttuurin roolia muutostilanteessa. Väitöskirjan on laatinut Kiinteistöalan Koulutussäätiön rehtori Jaana Lehto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme