Gummerus

Mediatiedote: Katja Kokon Kuulaan kaunis on laadukas opas korealaiseen ihonhoitoon

Jaa

Luonnonkosmetiikkamaailman valovoimainen vaikuttaja ja korealaisen ihonhoidon pioneeri Katja Kokko kokoaa tietotaitonsa yksiin kansiin kirjassa Kuulaan kaunis – korealainen ihonhoito (Gummerus). Kuulaan kaunis käy läpi korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ja kertoo, miten tutkia raaka-ainelistoja ja valita oikeat tuotteet omalle iholle. Kirjassaan Kokko opastaa, miten korealaisen ihonhoitorutiinin voi muokata arkeen sopivaksi ja saada aikaan näkyviä tuloksia. Runsailla käytännön vinkeillä onnistuu vasta-alkajakin, mutta Kuulaan kaunis tarjoaa uutta tietoa myös rutiinia jo noudattaville sekä kauneudenhoidon ammattilaisille.

Korealaiset kosmetiikkamarkkinat ovat tunnettuja innovatiivisista tuotteista, tehokkaista raaka-aineista ja korealaiset kuulaana hohtavasta ihostaan. Katja Kokko tutustui korealaiseen ihonhoitoon ensimmäisen kerran vuonna 2015. Jo kahden vuosikymmenen ajan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon inspiroinut Kokko on ollut Suomessa korealaisen ihonhoidon edelläkävijä.

”Löytäessäni korealaisen ihonhoitosarja Whamisan vuonna 2016, jota ei silloin saanut vielä Suomesta, aloin tutkia korealaista ihonhoitoa. Olin aivan hämmästynyt miten yksiin heidän tapansa hoitaa ihoa meni omien ajatusteni kanssa. Yksinkertaistetusti voisi sanoa, että korealainen ihonhoito kumoaa myytin paksun kosteusvoiteen tärkeydestä ja korostaa juuri sitä, mistä olen monta vuotta puhunut: kasvoveden tärkeydestä”, Kokko kertoo.

Kirjassaan Kuulaan kaunis Katja Kokko kertoo kaiken oleellisen mitä ulkoisesta ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteiden sisällöstä tulee tietää. ”Kirja auttaa ymmärtämään miten tärkeitä rutiinit ihonhoidossa ovat ja miten oleellisesti ne oikeasti vaikuttavat ihon kuntoon. Kuulaan kaunis on mielenkiintoinen katsaus aivan toisenlaisen maan ja kulttuurin ihonhoidon saloihin. Kirjan pääpointti on todella nerokkaassa ihonhoitometodissa. Lisäksi se avaa hyvin selkeästi, miksi ihoa ei ole järkevää hoitaa synteettisillä tuotteilla. Kirjassa en alleviivaa, että korealaista ihonhoitorutiinia noudattaakseen pitäisi käyttää korealaista kosmetiikkaa. Laadukkaat tuotteet voivat olla vaikka suomalaisia”, Kokko kuvaa kirjaansa.

Korealaisessa ihonhoitokalenterissa on neljän vuodenajan sijasta viisi vuodenaikaa, joiden mukaan suositellaan valitsemaan omalle iholle kulloinkin sopivat tuotteet. Kuulaan kauniissa käydään vaiheittain läpi erilaiset ihonhoitotekniikat ja johdonmukainen rutiini. Näitä rutiineja ja tekniikoita Kokko kannustaa hyödyntämään omassa arjessa.

”Kirjassa tiivistyy 20 vuoden aikana oivaltamani asiat ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteista. Minulle ihonhoito on harmoniaa luonnon kanssa. Vaikka ihonhoidossa mentäisiin kuinka tekniseksi tahansa, läsnä on aina yhteys luontoon ja luonnollisuuteen”, Kokko tiivistää.

Katja Kokko
Kirjailija Katja Kokko on koulutukseltaan kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä ja joogaopettaja. Hän on myös yksi kansainvälistyneen Jolie Organic Health & Beautyn perustajista. Hänen esikoisteoksensa Aidosti kaunis (Cozy Publishing) ilmestyi vuonna 2015. Katja tuntee niin luonnonkosmetiikkatuotteet ja raaka-aineet kuin kotimaiset ja kansainväliset trendit. Suomen luetuimmassa ja arvostetuimmassa luonnonkosmetiikkaan ja holistiseen ihonhoitoon keskittyneessä katjakokko.com -mediassa hän esittelee tuoreimmat ilmiöt tinkimättömästi ja intohimolla.

Katja Kokko, Kuulaan kaunis
128 sivua

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja sekä haastattelu-, arvostelukappale- ja kuvapyynnöt
Rosa-Maria Kari, markkinointiviestinnän tuottaja,
rosa-maria.kari@gummerus.fi, p. 050 477 9332

Kuvat

Katja Kokko, kuva: Kaapo Kamu
Katja Kokko, kuva: Kaapo Kamu
Lataa
Kuulaan kaunis
Kuulaan kaunis
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Gummerus
Gummerus
PL 749 / Lapinlahdenkatu 1 C
00101 HELSINKI

*010 6836 200http://www.gummerus.fi

Gummerus
”Tehtävämme on julkaista kirjallisuutta huviksi ja hyödyksi.” Kaarle Jaakko Gummerus

Suomen vanhin yleiskustantamo Gummerus Kustannus Oy on vuodesta 1872 toteuttanut perustajansa visiota: julkaisemme vastustamattoman viihdyttävää, inspiroivaa ja informoivaa kirjallisuutta. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti, ja meitä ohjaavat yhteiset arvot: rohkea mieli, avara katse, tekevät kädet ja hyvä sydän.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

EMBARGO 25.10.2019 klo 13: Sisko Savonlahdelle Kalle Päätalo -palkinto25.10.2019 13:00:00 EESTTiedote

Esikoisromaanillaan Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu (Gummerus, 2018) kertaheitolla sukupolvensa ääneksi noussut Sisko Savonlahti saa Kalle Päätalo -kirjallisuuspalkinnon. Palkinnolla halutaan Päätalon toiveen mukaisesti tukea poikkeuksellisen lahjakasta nuorta kirjailijaa. Palkinto jaetaan Helsingin kirjamessujen Töölö-lavalla perjantaina 25.10. klo 12 alkavan Kalle Päätalo 100 vuotta -paneelikeskustelun päätteeksi.

Mediatiedote: 1950-luvun Suomi herää eloon upeassa värikuvateoksessa23.10.2019 13:20:19 EESTTiedote

Aho & Soldan: Suomi 1950-luvun väreissä (Gummerus) on nostalginen kuvateos sodanjälkeisestä Suomesta. Claire ja Heikki Ahon ennennäkemättömät värivalokuvat kertovat optimistisesta jälleenrakennuksesta, maamme kaupungistumisesta ja avautumisesta maailmalle sekä nuorisokulttuurin noususta. Tekstin on kirjoittanut kuvien innoittamana professori Henrik Meinander; teoksen esipuheen on laatinut presidentti Tarja Halonen. Kirjan tekstit ovat suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Mediatiedote: Mikko Kamulan uutuusromaanissa vaelletaan myyttisen Tuonelan perukoille21.10.2019 10:26:46 EESTTiedote

Mikko Kamulan odotettu historiallinen romaani Tuonela (Gummerus) jatkuu siitä, mihin Iso härkä (Gummerus, 2018) jäi. Taistelu isoa härkää vastaan on vaatinut uhrinsa, ja ryöstöretkelle lähteneet karjalalaiset aiheuttavat lisää harmia. Tuonela on kuusiosaisen Metsän kansa -sarjan kolmas osa. Kiehtovasti 1400-luvun suomalaisuudesta kertova kirjasarja pohjautuu kansanrunouteen ja historiaan. Tuore romaani vie lukijan entistä synkempiin metsiin ja yhä syvemmälle muinaisten suomalaisten myyttien maailmaan.

Mediatiedote: Syksyn sotakirjat käsittelevät talvisotaa Lapissa, Ässä-rykmentin jatkosotaa ja Mai Guban sissiretkeä17.10.2019 14:00:00 EESTTiedote

Historioitsija Mika Kuljun Kaksintaistelu lumessa (Gummerus) kuvaa vuosien 1939–1940 taisteluita Sallan ja Petsamon suunnalla. Erkki Nordbergin käsikirjoittama ja Jarmo Niemisen toimittama Ässät jyllää! (Gummerus) on ensimmäinen kattava kuvaus pääosin helsinkiläisistä koostuneen Ässä-rykmentin jatkosodasta. Raine Narvan ja Simo Liikasen Katkaiskaa Muurmannin rata (Gummerus) kertoo tammikuussa 1942 Mai Gubaan tehdystä massiivisesta sissiretkestä.

Mediatiedote: Antti Heikkinen peilaa kirjassaan Kalle Päätalon elämää ja teoksia – ja samalla itseään4.10.2019 08:10:42 EESTTiedote

Nilsiäläinen kirjailija ja teatterintekijä Antti Heikkinen on tunnettu sekä tietokirjoistaan että romaaneistaan. Hänen suurin kirjailijaesikuvansa on aina ollut Kalle Päätalo. Suomalaisen autofiktion kiistattoman kuninkaan syntymästä tulee marraskuussa kuluneeksi 100 vuotta. Kirjassaan Kallio-poika – Peilikuvassa Kalle Päätalo (Gummerus) Heikkinen sukeltaa tutkimusmatkalle Kalle Päätalon elämään – sanojen taakse, tekojen, tunnustusten ja muistojen ääreen. Samalla hän pohtii Päätalon merkitystä lukijoille ennen ja nyt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme