Gummerus

Mediatiedote: Katja Kokon Kuulaan kaunis on laadukas opas korealaiseen ihonhoitoon

Jaa

Luonnonkosmetiikkamaailman valovoimainen vaikuttaja ja korealaisen ihonhoidon pioneeri Katja Kokko kokoaa tietotaitonsa yksiin kansiin kirjassa Kuulaan kaunis – korealainen ihonhoito (Gummerus). Kuulaan kaunis käy läpi korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ja kertoo, miten tutkia raaka-ainelistoja ja valita oikeat tuotteet omalle iholle. Kirjassaan Kokko opastaa, miten korealaisen ihonhoitorutiinin voi muokata arkeen sopivaksi ja saada aikaan näkyviä tuloksia. Runsailla käytännön vinkeillä onnistuu vasta-alkajakin, mutta Kuulaan kaunis tarjoaa uutta tietoa myös rutiinia jo noudattaville sekä kauneudenhoidon ammattilaisille.

Korealaiset kosmetiikkamarkkinat ovat tunnettuja innovatiivisista tuotteista, tehokkaista raaka-aineista ja korealaiset kuulaana hohtavasta ihostaan. Katja Kokko tutustui korealaiseen ihonhoitoon ensimmäisen kerran vuonna 2015. Jo kahden vuosikymmenen ajan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon inspiroinut Kokko on ollut Suomessa korealaisen ihonhoidon edelläkävijä.

”Löytäessäni korealaisen ihonhoitosarja Whamisan vuonna 2016, jota ei silloin saanut vielä Suomesta, aloin tutkia korealaista ihonhoitoa. Olin aivan hämmästynyt miten yksiin heidän tapansa hoitaa ihoa meni omien ajatusteni kanssa. Yksinkertaistetusti voisi sanoa, että korealainen ihonhoito kumoaa myytin paksun kosteusvoiteen tärkeydestä ja korostaa juuri sitä, mistä olen monta vuotta puhunut: kasvoveden tärkeydestä”, Kokko kertoo.

Kirjassaan Kuulaan kaunis Katja Kokko kertoo kaiken oleellisen mitä ulkoisesta ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteiden sisällöstä tulee tietää. ”Kirja auttaa ymmärtämään miten tärkeitä rutiinit ihonhoidossa ovat ja miten oleellisesti ne oikeasti vaikuttavat ihon kuntoon. Kuulaan kaunis on mielenkiintoinen katsaus aivan toisenlaisen maan ja kulttuurin ihonhoidon saloihin. Kirjan pääpointti on todella nerokkaassa ihonhoitometodissa. Lisäksi se avaa hyvin selkeästi, miksi ihoa ei ole järkevää hoitaa synteettisillä tuotteilla. Kirjassa en alleviivaa, että korealaista ihonhoitorutiinia noudattaakseen pitäisi käyttää korealaista kosmetiikkaa. Laadukkaat tuotteet voivat olla vaikka suomalaisia”, Kokko kuvaa kirjaansa.

Korealaisessa ihonhoitokalenterissa on neljän vuodenajan sijasta viisi vuodenaikaa, joiden mukaan suositellaan valitsemaan omalle iholle kulloinkin sopivat tuotteet. Kuulaan kauniissa käydään vaiheittain läpi erilaiset ihonhoitotekniikat ja johdonmukainen rutiini. Näitä rutiineja ja tekniikoita Kokko kannustaa hyödyntämään omassa arjessa.

”Kirjassa tiivistyy 20 vuoden aikana oivaltamani asiat ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteista. Minulle ihonhoito on harmoniaa luonnon kanssa. Vaikka ihonhoidossa mentäisiin kuinka tekniseksi tahansa, läsnä on aina yhteys luontoon ja luonnollisuuteen”, Kokko tiivistää.

Katja Kokko
Kirjailija Katja Kokko on koulutukseltaan kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä ja joogaopettaja. Hän on myös yksi kansainvälistyneen Jolie Organic Health & Beautyn perustajista. Hänen esikoisteoksensa Aidosti kaunis (Cozy Publishing) ilmestyi vuonna 2015. Katja tuntee niin luonnonkosmetiikkatuotteet ja raaka-aineet kuin kotimaiset ja kansainväliset trendit. Suomen luetuimmassa ja arvostetuimmassa luonnonkosmetiikkaan ja holistiseen ihonhoitoon keskittyneessä katjakokko.com -mediassa hän esittelee tuoreimmat ilmiöt tinkimättömästi ja intohimolla.

Katja Kokko, Kuulaan kaunis
128 sivua

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja sekä haastattelu-, arvostelukappale- ja kuvapyynnöt
Rosa-Maria Kari, markkinointiviestinnän tuottaja,
rosa-maria.kari@gummerus.fi, p. 050 477 9332

Kuvat

Katja Kokko, kuva: Kaapo Kamu
Katja Kokko, kuva: Kaapo Kamu
Lataa
Kuulaan kaunis
Kuulaan kaunis
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Gummerus
Gummerus
PL 749 / Lapinlahdenkatu 1 C
00101 HELSINKI

*010 6836 200http://www.gummerus.fi

Gummerus
”Tehtävämme on julkaista kirjallisuutta huviksi ja hyödyksi.” Kaarle Jaakko Gummerus

Suomen vanhin yleiskustantamo Gummerus Kustannus Oy on vuodesta 1872 toteuttanut perustajansa visiota: julkaisemme vastustamattoman viihdyttävää, inspiroivaa ja informoivaa kirjallisuutta. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti, ja meitä ohjaavat yhteiset arvot: rohkea mieli, avara katse, tekevät kädet ja hyvä sydän.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

Mediatiedote: Huikea vuoropuhelu luonnon kauneuden ja ihmistekojen rumuuden välillä21.8.2019 12:00:00 EESTTiedote

Yhdysvaltalaisen Gabriel Tallentin hurja ja taidokas esikoisromaani Minun ikioma kultani (Gummerus) on äärimmäinen selviytymistarina. Se kertoo kaksin survivalisti-isän kanssa elävästä 14-vuotiaasta Turtle Alvestonesta. Siinä missä isä-Martin näkee uhkana Lähi-Idän tilanteen, ilmakehän kohoavan hiilidioksidipitoisuuden, kuudennen joukkosukupuuton ja pohjaveden vähenemisen, on tytär-Turtlen elämässä konkreettisena – henkisenä ja fyysisenä – vaarana väkivaltainen isä. Tallent kuvaa romaanissa Pohjois-Kalifornian luontoa henkeäsalpaavalla tavalla.

Mediatiedote: Oliko suomalaissotilaan teloitus ansaittu rangaistus vai oikeusmurha?19.8.2019 08:55:32 EESTTiedote

Toimittaja Martti Backmanin tarinallinen tietokirja Rintamalääkärin kuolema (Gummerus) kertoo sotapelkuruudesta kuolemaantuomitun lääketieteen kandidaatin Urpo Viinikan tarinan. Viinikka (1920–1944) oli ainoa päällystöön kuulunut suomalainen sotilas, joka teloitettiin viime sotien aikana. Dokumentteihin perustuva, pysäyttävä ja hurja kertomus Viinikan kohtalonhetkistä näyttää sodan sankaritarinoiden kääntöpuolen: ankaran pelon ja mielen järkkymisen.

Mediatiedote: Kirjeitä Kalle Päätalon naisille16.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 100 vuotta suomalaisen autofiktion kiistattoman mestarin Kalle Päätalon syntymästä. Alle 20-vuotiaana Päätalon Iijoki-sarjaan rakastunut kirjailija ja suomentaja Karoliina Timonen haluaa nostaa esille miehisenä metsätyösaagana pidettyjen romaanien väkevät naishahmot. Timosen teos Kirjeitä Iijoelle (Gummerus) on kokoelma nelikymppisen nykynaisen tekstejä näille kadonneen maaseutu-Suomen naisille.

Mediatiedote: Neuvosto-Eesti 1950-luvun myllerryksessä12.8.2019 10:45:11 EESTTiedote

Suosituista historiallisista romaaneistaan tunnettu Paula Havaste kirjoittaa uutuudessaan Talvikin perheestä, joka odottaa ensimmäisiä kesävieraita uuteen majataloon Saarenmaalle. Vierashuoneet (Gummerus) on kiinnostava tarina tavallisten virolaisten arjesta aikana, jolloin matka Siperiaan oli lyhyt. Havasteen pedanttius taustatyön tekijänä käy ilmi romaanin herkullisesta maalaiselämän kuvauksesta töineen ja tapoineen.

Mediatiedote: Esa Sirénin sissiromaanissa seikkaillaan Kompakkajoen erämaassa6.8.2019 12:53:49 EESTTiedote

Sukupolvensa parhaana sotakirjailijana paikkansa lunastaneen Esa Sirénin kirjoja on myyty jo yli 200 000 kappaletta. Viidestoista sotaromaani Kompakkajoen sissipartio (Gummerus) kuvaa JR 10:n sissipartion hurjaa retkeä jatkosodan loppuvaiheessa. Sirénin pitkälti tositapahtumiin pohjaava kerronta on taattua laatua: toimintakuvausta ja verratonta sanailua, jossa faktat pitävät kutinsa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme