Mediset Hoivarakentajat Oy

Mediset Hoivarakentajat Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa

Mediset Hoivarakentajat Oy on muutamassa vuodessa kasvanut keskisuureksi rakennusalan erikoisosaajaksi, joka on keskittynyt erityisryhmille suunnattujen rakennusten KVR-urakointiin. Yrityksen osaavien ammattilaisten suunnittelemana ja johtamana on rakennettu jo kymmeniä laadukkaita kiinteistöjä eri puolille Suomea – niin päiväkoteja lapsille kuin hoiva- ja palvelukoteja useille asukasryhmille. Voimakkaasta kasvusta huolimatta yrityksen toiminta on säilynyt kannattavana.

Johtoryhmän rakennetta ja uuden toimitusjohtajan nimeämistä on suunniteltu jo pidempään nykyisen toimitusjohtajan, perustajaosakas Juha Marttalan johdolla. Marttala siirtyy hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi 1.3.2019 alkaen. Hän keskittyy kehityshankkeisiin sekä strategian suunnitteluun.

Yhtiön hallitus on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Tarmo Kemppaisen, joka on toiminut yrityksessä päiväkotirakentamisen toimialajohtajana vastaten laajemminkin myynnistä ja markkinoinnista. Kemppainen on ollut mukana yhtiön johtoryhmässä osoittaen omaavansa laaja-alaisesti erinomaiset edellytykset toimia vahvassa kasvussa olevan yrityksen johdossa.

Juha Marttala iloitsee, että uudeksi toimitusjohtajaksi saadaan korkeatasoista työtä päiväkotirakentamisen johdossa tehnyt entuudestaan tuttu mies talon sisältä. Aloittava toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen odottaa innolla uusiin haasteisiin tarttumista:

On hienoa jatkaa yhteistyötä upean tiimin kanssa uudesta näkökulmasta. Olen saanut olla mukana yrityksen kasvupolun voimakkaimmassa jaksossa päiväkotirakentamisen toimialajohtajana ja päässyt jo siinä tutustumaan koko porukkaan. Kun on joukko innostuneita ja osaavia ammattilaisia ympärillä, niin on huomattavasti helpompi ottaa uusi vastuullinen tehtävä vastaan.

Muiden toimenkuvapäivityksien jälkeen yrityksen operatiivinen johto on 1.3.2019 alkaen seuraava:

-          toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen
-          talousjohtaja Niilo Rantala
-          liiketoimintajohtaja Kalle Kemppainen
-          talotekniikkajohtaja Arto Hievanen
-          toimialajohtaja, tilaelementtirakentaminen Mauri Heinonen
-          liiketoiminnan kehitysjohtaja Jouni Salmi

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tarmo Kemppainen
toimitusjohtaja (1.3.2019 alkaen)
+358 44 556 9935
tarmo.kemppainen@hoivarakentajat.fi

Juha Marttala
hallituksen puheenjohtaja
+358 400 337 777
juha.marttala@hoivarakentajat.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mediset Hoivarakentajat Oy
Mediset Hoivarakentajat Oy
Koskuankatu 2
32700 HUITTINEN

http://www.hoivarakentajat.fi

Mediset Hoivarakentajat Oy on keskittynyt erityisryhmille suunnattujen rakennusten KVR-urakointiin. Yhtiön liikevaihto oli 26 miljoonaa euroa vuonna 2018. Vuoden 2019 näkymien mukaan kasvu jatkuu edelleen. Yhtiö työllistää suoraan 16 henkilöä ja kumppanuuksien kautta rakennusprojektit työllistävät vuosittain satoja työntekijöitä. www.hoivarakentajat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.