Meeat Food Tech Oy

Meeat tuo grillikesään lihattoman pippuripihvin ja vegaaniset artesaanimakkarat

Jaa

Meeatin kasvipohjainen tuotevalikoima täydentyy herkullisilla premium-uutuuksilla. Artesaanimakkarat ja kasvipohjainen pippuripihvi ovat maukkaan grillikauden uudet tähdet.

Kasvipohjainen uutuus Meeat Pepper Steak sopii mainiosti vaikkapa grilliin.
Kasvipohjainen uutuus Meeat Pepper Steak sopii mainiosti vaikkapa grilliin.

Yksi kevään uutuuksista on innovatiivinen ja täysin uudenlainen kasvipohjainen pihvi Meeat Pepper Steak. 100-prosenttisesti kasvipohjainen premium-pihvi on maultaan lihaisa ja sen rakenne muistuttaa lihasyineen täyslihapihviä. Sen voi paistaa täyslihapihvin tapaan grillissä ja tarjoilla sesongin kasvisten kera. Proteiinipitoisen tuotteen pääraaka-aine on vehnä.

“Suomalaiset rakastavat grillaamista ja maukkaita pihvejä. Siksi halusimme tuoda markkinoille kasvipohjaisen täyslihapihviä vastaavan tuotteen. Burgerin väliin tarkoitettuja kasvispihvejä on saatavilla useampia, mutta vegaaninen täyslihapihvi on ainoa laatuaan”, Meeatin myyntijohtaja Mari Lilja sanoo. 

Meeatin valikoimassa on jo grillimakkaroita, mutta tänä keväänä kuluttajien lautasille haluttiin tuoda myös entistä paremmat artesaanimakkarat. Meeat Provence Sausage ja Meeat Chorizo Sausage tuovat kiivaimpaan grillikauteen premium-laatua ja makua. Provence-makkarassa maistuvat Etelä-Ranskan yrtit ja tulista Chorizoa maustavat savupaprika ja valkosipuli.

“Kuluttajat ovat toivoneet paljon kasvispohjaisiin makkaroihin napsahtavaa kuorta, sillä usein ne ovat rakenteeltaan pehmeitä. Nyt toiveeseen on vastattu!”

Maukkaat uutuusmakkarat sopivat mainiosti grilliin ja vaikkapa hodarin väliin. Fermentoidusta härkäpavusta valmistetut artesaanimakkarat ovat soijattomia ja gluteenittomia.

Meeat kehittää herkullisia ja kestäviä kasvipohjaisia tuotteita, joilla on helppo korvata liha arkisissa ja tutuissa resepteissä. Meeat-tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa herneproteiinia, vehnää ja härkäpapua. Meeatilla on valikoimassaan yli 30 kasvipohjaista tuotetta makkaroista kastikkeisiin.

Artesaanimakkarat ja Meeat Pepper Steak löytyvät nyt hyvinvarusteltujen kauppojen kylmähyllyistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Emma Vuorio
Marketing Project Manager
+358 40 577 30 80
emma.vuorio@meeat.co

Testituotteet:

Anniina Nissinen
Mellakka Helsinki
+358 400 380010
anniina.nissinen@mellakka.fi

Kuvat

Kasvipohjainen uutuus Meeat Pepper Steak sopii mainiosti vaikkapa grilliin.
Kasvipohjainen uutuus Meeat Pepper Steak sopii mainiosti vaikkapa grilliin.
Lataa
Meeat Pepper Steak.
Meeat Pepper Steak.
Lataa
Meeat Provence Sausage.
Meeat Provence Sausage.
Lataa
Meeat Chorizo Sausage.
Meeat Chorizo Sausage.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Meeat Food Tech Oy
Vaisalantie 6
02130 Espoo

https://meeat.co/

Meeat Food Tech Oy kehittää ja markkinoi innovatiivisia kasviproteiinituotteita. Yhtiön missiona on tehdä kasvipohjaisesta syömisestä mahdollisimman helppoa ja herkullista. Tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa herneproteiinia ja fermentoitua härkäpapua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Meeat Food Tech Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme