Yliopiston Apteekki

Mehiläinen ja Yliopiston Apteekki aloittavat laajan ja tiiviin yhteistyön asiakaskokemuksen parantamiseksi

Jaa

Mehiläinen ja Yliopiston Apteekki laajentavat pitkäaikaista yhteistyötään. Tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus kummankin yhtiön asiakkaille ja edistää hoidon kokonaisvaltaista onnistumista, jossa lääkehoito on saumaton osa muuta hoitoa.

Yhteistyö kattaa lääkkeiden ja hoitotuotteiden toimitukset sairaalasta kotiutuville asiakkaille, digitaalisen asioinnin ja hoitopolun Mehiläisen Digiklinikalta ya.fi-verkkoapteekkiin. Yhteistyössä kehitetään myös lääkkeiden annosjakelua hoiva-asiakkaille. Lisäksi Mehiläinen ja Yliopiston Apteekki valmistelevat muiden asiakaskokemusta parantavien ja hoidon onnistumista edistävien palveluiden tarjoamista.

- Yliopiston Apteekilla on valtakunnallinen palveluverkosto, tutkitusti erinomaiset palvelut, pitkälle kehitetyt digitaaliset palvelut ja erinomainen verkkokauppa. Jaamme Yliopiston Apteekin kanssa saman vision tulevaisuuden kehitystarpeista, kertoo yhteistyöstä vastaava johtaja Kristiina Ylinen Mehiläisestä.

- Mehiläinen on arvostettu ja innovatiivinen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä ja kehittää asiakaskokemusta. Mehiläisen ja Yliopiston Apteekin osaaminen ja palvelutarjonta täydentävät erinomaisesti toisiaan, sanoo terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Laura Ahonen Yliopiston Apteekista. 

Sujuvaan digitaaliseen asiakaskokemukseen sisältyvät OmaMehiläinen-sovellus ja verkkoapteekki ya.fi. Verkkoapteekissa 60 asiantuntijaa palvelee asiakkaita maksutta chatin välityksellä joka päivä klo 7-23.

- Tavoitteena on tehdä asiointikokemuksesta asiakkaalle helppo hyödyntäen OmaMehiläinen -sovellusta. Yliopiston Apteekin palveleva verkkokauppa helpottaa asiointia sekä edesauttaa hoidon aloittamista ja siihen sitoutumista. Tätä kautta myös hoidon vaikuttavuus paranee, kuvailee Ylinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli 1,2 miljoonasta asiakkaasta. Mehiläisen yli 440 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 18 800 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. 

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme