Oma Säästöpankki Oyj

Mehmet Hetemajsta Oma Säästöpankin (OmaSp) brändilähettiläs

Jaa

SJK:n kapteeni, keskikenttäpelaaja ja seuraikoni Mehmet Hetemaj aloittaa OmaSp:n brändilähettiläänä. Hän oli mukana voittamassa SJK:n kanssa Suomen mestaruutta heti ensimmäisellä kaudellaan ja pelaa SJK:ssa seitsemättä kauttaan.

"Brändilähettiläiden käyttö tehokkaana markkinointikeinona on yleistynyt viime vuosina, mutta OmaSp:lle Hetemaj on ensimmäinen brändilähettiläs. Hän tuo OmaSp:n brändille lisää näkyvyyttä positiivisessa valossa. Yhteistyö on luonnollinen jatkumo muutoinkin jo vuosia jatkuneeseen tiiviiseen kumppanuuteemme SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa. Hetemaj on henkilönä hyvin arvostettu ja pidetty pelaaja. Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstämme", kertoo OmaSp:n viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

”OmaSp merkitsee minulle todella paljon. Olen päivittäin saanut pelata Suomen hienoimmalla jalkapallostadionilla, OmaSp Stadionilla. Myös pankin työntekijät ovat olleet läsnä päivittäisessä arjessani Seinäjoen aikanani. On suuri kunnia kuulua tähän mahtavaan OmaSp:n perheeseen”, kertoo Mehmet Hetemaj innoissaan yhteistyöstä.

"Tämä on hieno uusi päänavaus, joka syventää pitkäaikaista ja menestyksekästä yhteistyötämme OmaSp:n kanssa jo entuudestaan. On ollut mielenkiintoista seurata pankin positiivista draivia. On sanomattakin selvää, että OmaSp on meille merkittävä kumppani. Hetemaj persoonana sopii loistavasti OmaSp:n brändiin. Hän on tavoitteellinen, kunnianhimoinen ja positiivinen. Jalkapallo lajina on kovassa nosteessa ja edustaa tiivistä yhteisöä", kertoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Mehmet Hetemajsta

  • syntynyt 8. joulukuuta 1987 Kosovossa (ent. Jugoslavia)
  • muutti vuonna 1992 neljävuotiaana Suomeen
  • lempinimi Mehu
  • perheessä vaimo Wilma Hetemaj ja kaksi poikaa
  • on edustanut Suomen sekä Kosovon maajoukkuetta
  • Hetemajn perheestä on tehty dokumenttielokuva Kotimaa Kosovo-Suomi
  • hän teki ensiesiintymisensä Suomen maajoukkueessa vuonna 2009
  • pelannut SJK:ssa vuodesta 2015

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mehmet Hetemaj, jalkapallopelaaja, p. 044 979 2056
Sami-Petteri Kivimäki, toimitusjohtaja SJK, p. 040 139 5780

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oma Säästöpankki Oyj020 764 0600http://www.omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 32 konttorissa ja digitaalisten kanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 4,4 miljardia euroa. Oma Säästöpankki on listattu Nasdaq Helsingissä. Merkittävä osa henkilöstöä omistaa yhtiön osakkeita. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki (OmaSp) kiinnostaa nuoria – 40 nuoren unelma kesätyöstä toteen20.5.2021 08:24:32 EEST | Tiedote

OmaSp sai noin 1 000 kesätyöhakemusta, joista pankki rekrytoi lähes 40 nuorta asiakaspalvelutehtäviin ja hallintoon eri puolille Suomea. OmaSp on ollut mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo useamman vuoden ajan ja on sitoutunut mukana olollaan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Kari Mononen on aloittanut Oma Säästöpankin (OmaSp) asiakas- ja yhteiskuntajohtajana11.5.2021 09:07:12 EEST | Tiedote

KTM Kari Mononen on aloittanut OmaSp:n Asiakasliiketoiminnan asiakas- ja yhteiskuntajohtajana ja laajennetun johtoryhmän jäsenenä. Hänen tehtävänsä on pankissa uusi ja hän vastaa erityisesti pörssiyhtiöiden, säätiöiden ja instituutioiden uusasiakashankinnasta sekä yhteiskunta- ja yhteistyösuhteiden hoitamisesta. Kari Monosella on lähes 20 vuoden ura media-alalla myynnin esimiestehtävissä mm. MTV:n, Ilta-Sanomien, Aamulehden sekä Helsingin Sanomien palveluksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme