HUS

Meilahden sairaala-alueen tulipalo aiheutti sähköongelmia

Jaa
Meilahden sairaala-alueella tunnelikerroksessa syttynyt sähkölaitepalo aiheutti ongelmia sähkön jakeluun osassa alueen rakennuksista. Useammassa rakennuksessa siirryttiin käyttämään varavoimaa. Naistenklinikka ja Silmä-korvasairaala toimivat tällä hetkellä varavoiman avulla. Muissa alueen rakennuksissa sähköt toimivat taas normaalisti.

Synnyttämään tulleita perheitä ohjattiin iltapäivän aikana Espoon sairaalaan synnyttämään, mutta noin klo 18 synnyttäjiä pystyttiin ottamaan taas normaaliin tapaan Naistenklinikalle.  

Sähkökatkon takia Syöpäkeskuksen sädehoitolaitteet olivat poissa käytöstä jonkin aikaa. Lisäksi sähkökatkoista aiheutui lyhytkestoisesti katkoja joidenkin kuvauslaitteiden toimintaan. Kuvauksia siirrettiin toisille kuvauslaitteille siksi aikaa, kun laitteiden sähkönjakelua palautettiin ja laitteiden toimintakunto varmistettiin. 

Meilahden sairaala-alueen toiminta on palautumassa normaaliksi. Mikäli potilashoitoon liittyviä häiriöitä ilmenee, pyrimme olemaan yhteydessä potilaisiin. 

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme