Mellakka Helsinki

Mellakka Management satsaa tv-osaamiseen: tuottajaguru Lilli Blomberg manageriksi

Jaa
Kuva: Mellakka Management
Kuva: Mellakka Management

TV-alan hittiohjelmien palkittu tuottaja Lilli Blomberg on aloittanut managerina luovien ja yhteiskunnallisten vaikuttajien manageritoimisto Mellakka Managementissa. Aiemmin hän on työskennellyt vastaavana tuottajana Suomen suurimmassa tv-tuotantoyhtiössä Moskito Televisionissa. Viime aikoina Blomberg on vastannut useista palkituista tv-ohjelmista, kuten Yökylässä Maria Veitola, Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!, Kaappaus keittiössä sekä Enbuske, Veitola & Salminen.

Tämä on minulle hyppäys uuteen, mutta ei tuntemattomaan. Suurella osalla tulevista manageroitavistani on meneillään tv-projekteja, joten pääsen käyttämään taustaani ja osaamistani heti ensimmäisestä päivästä lähtien hyödyksi”, Lilli Blomberg sanoo.

Olimme Lillin kanssa kollegoita aikoinaan jo Nelosella. Päätin aikoja sitten, että haluan ehdottomasti Lillin meille töihin. Nyt se sitten tapahtuu, mikä on mahtavaa”, Mellakka Managementin toimitusjohtaja Emma Alftan sanoo.

Blomberg on työskennellyt jo ennestään Mellakka Managementin vaikuttajien, esimerkiksi Maria Veitolan kanssa.

Lillin näkemyksellisyys, luotettavuus ja varmuus ovat vertaansa vailla. Lisäksi hän on ihana ihminen. Lillin kanssa työskenteleminen on parasta, mitä minulle on tv-urallani tapahtunut. Olen niin iloinen sekä itseni että Mellakka Managementin puolesta, että pääsemme nauttimaan Lillin vahvuuksista ja upeudesta entistä laajemmin”, Maria Veitola kertoo.

Mellakka Management on keväällä 2018 perustettu luovien alojen ja yhteiskunnallisten vaikuttajien manageritoimisto, jonka vaikuttajia ovat muun muassa Linda Liukas, Henkka Hyppönen, Maria Veitola ja Anna Perho. Mellakka Management auttaa heitä urasuunnittelussa ja kaupallistamaan osaamistaan. Mellakka Managementilla on myös puhujarosteri.

Luovien ja yhteiskunnallisten vaikuttajien työ on usein sirpaleista ja elanto tulee pienistä puroista, kuten puhe- ja juontokeikoista, vaikuttajamarkkinoinnista, tv-tuotannoista, kirjaprojekteista, mainoskampanjoista ja niin edelleen. Näihin kaikkiin tarpeisiin managerin täytyy pystyä vastaamaan. Meillä on ennestään pitkä kokemus vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksista, mediasuhteiden hoitamisesta sekä vahva kirja- ja musiikkialan osaaminen. Lilli tuo meille todella kovaa kokemusta tv-tuotannoista”, Mellakka Managementin hallituksen puheenjohtaja Santtu Parkkonen sanoo.

Mellakka Management on pr- ja viestintätoimisto Mellakka Helsingin tytäryhtiö. Mellakka Helsingin asiakkaita ovat muun muassa Ruisrock, Muji Finland, Honor, Nelly.com, Ylen Uuden Musiikin Kilpailu, Lux Helsinki ja Helsingin kaupunki. Mellakka Helsinki on osa N2-konsernia.

Yhteyshenkilöt

Lilli Blomberg
040 5686 005
lilli@mellakkamanagement.fi

Emma Alftan
050 5286 881
emma@mellakkamanagement.fi

Kuvat

Kuva: Mellakka Management
Kuva: Mellakka Management
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme