Menevä Oy

Menevä taksipalvelu on laajentunut ennakoitua nopeammin Turun alueella. – Yritys seuraa huolestuneena Turun laivasataman viimeaikaisia tapahtumia.

Jaa

Menevä taksipalvelu on laajentanut ennakoitua nopeammin toimintaansa Turun alueella. – Menevä-brändin alle on siirtynyt ilahduttava määrä taksiyrittäjiä, kertoo alueen aluemestari Leif Karlsson.

Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen on onnistunut kasvattamaan Menevästä valtakunnallisen taksitoimijan.
Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen on onnistunut kasvattamaan Menevästä valtakunnallisen taksitoimijan.

Viime marraskuussa Turun ja Varsinais-Suomen alueella toimintansa aloittanut Menevä taksipalvelu on kasvattanut alueen automäärää ennakoitua ripeämmin.

– Tavoitteemme oli, että tuplaamme alkuperäisen 18 auton määrän 36 autoon. Olemme kuitenkin saaneet yrittäjiä niin paljon mukaan, että meitä on jo yli 50 taksiyrittäjää alueella, kertoo alueen toiminnasta vastaava aluemestari Leif Karlsson.

Turun taksimarkkinat ovat murroksessa ja se näkyy katukuvassa. Menevä on seurannut huolestuneena uutisointia Turun laivasataman tapahtumista, joissa on tapahtunut ylilyöntejä taksiyrittäjien kesken johtuen uusista taksien kaistasäännöistä. Sekä Leif Karlsson että yrityksen toimitusjohtaja Tuomo Halminen irtisanoutuvat jyrkästi kaikesta uhkailusta ja huutelusta.

– Taksiala on murroksessa joka paikassa. Mukana oleminen vaatiikin pitkäjänteisyyttä ja valmiutta toimia uudella tavalla. Olemme seuranneet huolestuneena kiihtyvää huutelua ja kinastelua Turun laivasataman taksijonossa. Se ei palvele taksiyrittäjiä eikä varsinkaan asiakkaita, päinvastoin. Haluamme pitää huolta edelleen, että Menevän taksiyrittäjät saavat tehdä työnsä rauhassa ja turvallisesti, toteaa Tuomo Halminen.

Tulevaisuus näyttää hyvältä

Menevä taksipalvelu on kasvattanut toimintaansa valtakunnallisesti. Muun muassa huhtikuun alusta lähtien Uudenmaan alueen Kela-kuljetuksista huolehtiva Menevä on laajentanut voimakkaasti toimintaansa. Yrityksen vaikutusalueeseen kuuluu tällä hetkellä valtakunnallisesti jo lähes 1 000 autoa.

Turun osalta tulevaisuus näyttää Menevän aluemestarin Leif Karlssonin mukaan hyvältä.

– Menevän konsepti ja meidän tarjoamamme palvelu autoilijoille on otettu hyvin vastaan. Ajomäärien kasvuvauhti on ollut todella positiivinen. Täytyy muistaa myös, että taksien käyttömäärät eivät ole lisääntyneet, mutta olemme onnistuneet valtaamaan markkinaa Menevälle tekemällä asioita oikein ja panostamalla asiakaspalveluun. Myös yhteistyö 020202.fi -palvelun ja maksuton tilauspalvelumme siivittävät tätä kasvuvauhtia, kertoo Karlsson.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706

Leif Karlsson
Turun aluemestari
leif@meneva.fi
+358 50 471 0470

Kuvat

Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen on onnistunut kasvattamaan Menevästä valtakunnallisen taksitoimijan.
Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen on onnistunut kasvattamaan Menevästä valtakunnallisen taksitoimijan.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Yritys on yksi Suomen suurimmista taksialan yrityksistä. Sen vaikutuspiiriin kuuluu noin 1000 autoa ja se toimii valtakunnallisesti. Tilaus- ja taksitoiminnan lisäksi Menevä vastaa muun muassa Päijät-Hämeen ja Uudenmaan Kela-kuljetuksista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme